MENÜ
 • 72 település a Nemzeti Vágtán!

  Immár ötödik alkalommal kerül majd megrendezésre a Nemzeti Vágta, amely több annál, mint amire a neve utal.

  Szeptember 14. és 16. között különleges esemény helyszíne lesz a budapesti Hősök tere. Immár ötödik alkalommal kerül majd megrendezésre a Nemzeti Vágta, amely több annál, mint amire a neve utal. Nagyon színvonalas, izgalmas rendezvénysorozatról van szó, amelynek a vágta amolyan fénypontjául szolgál. Ebben az évben hetvenkét település lovasai mérik majd össze tudásukat.

  Az induló települések polgármestereinek többsége is fontosnak tartotta, hogy a fővárosba utazzon a sorsolásra, amely azt döntötte el, hogy az egyes előfutamokon kik mérik majd össze erejüket. Míg öt évvel ezelőtt csak egy budapesti, a Hősök terén megrendezett fesztivál volt, addig 2009-re a Nemzeti Vágta, Elővágta rendszerének köszönhetően, országos eseménysorozattá bővült. 2010-ben 11, 2011-ben már 15 helyszín szervezett Elővágtát. 2012-ben minden eddiginél nagyobb létszámban jelentkeztek a települések rendezési szándékukat. Végül 15 hazai és 1 határon túli helyszín kapott rendezési jogot, ennek köszönhetően közel 150 közösség mozdult meg.

  Vágta Korzón – mely idén az 56-osok teréből varázsol pavilonokkal tűzdelt vásári forgatagot – az induló települések kulturális és turisztikai értékeiket mutatják be. A Műcsarnok és az 56-osok tere között szeptember 14-től, az Országkonyha étel-, és italkülönlegességekkel és koncertekkel várja a verseny izgalmában kitikkadt vendégeket. Az Országkonyha idei tematikája, tradicionális állatunk, a libából készült ételek.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon