MENÜ
 • 70 éves drogdíler nagypapát buktattak le

  Halomban állt a drog és a pénz az idős bácsi otthonában. Saját fia Hollandiából látta el a szétosztandó droggal, melyet a nyugdíjas díler itthon árusított.

  Talán megvan az ország legidősebb drogdíleréle. A zsaruk először Bajáról kimenet kapcsoltak le egy férfit, akiről kiderült: kocsijában rengeteg kábítószert rejteget. A kihallgatása közben azonban még a sokat látott rendőrök is megdöbbentek, ugyanis a férfi elmondta: a kábítószert egy 70 éves bajai dílertől vásárolta, akinek a fia Hollandiából küldte rendszeresen a drogszállítmányt.

  A rendőrök azonnal házkutatást tartottak a férfi lakásán, akinek hűtőjében 16 zacskóban egy kiló amfetamint és két millió forintot találtak a zsaruk – írja a police.hu.

  “A két gyanúsítottat a rendőrség őrizetbe vette, a bíróság pedig előzetes letartóztatásba helyezte őket. A nyugdíjas férfi fia ellen a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség is elfogatóparancsot bocsátott ki. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya kábítószerrel visszaélés bűntett megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást a napokban befejezte és vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek” – tájékoztat a rendőrség.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon