MENÜ
 • 7 tuti outfit a szürke hétköznapokra

  Klasszikus, kifinomult, elegáns, játékos vagy kényelmes megjelenés. Te melyiket szereted igazán?

  A Premier Outlet stylistja összeállított 7 tuti szettet, amelyet a hét bármely napján viselhetsz és felejthetetlenné varázsolhatod a megjelenésed a szürke hétköznapokon. A férfiakról sem feledkeztünk meg…

  Valami vadság

  A modern nő igazi királylánynak érezheti magát ebben az összeállításunkban. Az egymással harmonizáló árnyalatok, az arany és fekete az egész szettet jellegzetessé teszi. A szőrme egy olyan kifinomultságot sugároz, amely mellé bőven elegendőek a visszafogottabb kiegészítők.

  Modern elegancia

   

  A modern nő ruhatárából nem hiányozhat olyan klasszikus alapdarab, mint a farmer. A blézer, masnis blúz és farmer kombinációja könnyed eleganciát sugároz. Egy piros árnyalatú borítéktáskával és egy vörös rúzzsal izgalmassá és egyedivé varázsolhatjuk a szettünket.

  Városi elegancia

  A fekete és piros kombinációja nem csak erőt és vadságot, de egyfajta játékosságot is csempész minden szettbe. A feszes szabások és éles kontúrvonalak teszik felejthetetlenné a szetted. Kiegészítőnek mindenképp az arany és piros árnyalat dominanciáját ajánljuk.

  Álmodni jó

   

  Álmodjuk meg közösen a tökéletes péntek esti szettet! Az összeállításban a vezető árnyalatok nem is lehetnének mások, mint a vörös és a fekete. A vadító klasszikusok letisztult eleganciát sugallnak.

  Csillámlány

   

  Ezüstös csillogás, amelyben még jobban tündökölhetünk. A kényelem elsődleges szempont bármilyen alkalomról is legyen szó. Ezért is ajánljuk Valentin napra a most nagyon divatos rakott szoknya és bomber dzseki kombinációját.

  Nagyvárosi lüktetés

  Összeállításunkban mind a kényelem, mind pedig az elegancia szerepet kapott. Az ing és hosszú ujjú pulóver kombinációval a laza hatás mellett a modern lüktetés sem maradhatott el. A piros színt a férfiak is bátran viselhetik.

  Férfiasan tökéletes

  Egy hangsúlyos kiegészítő is elég a kifinomult megjelenéshez, azonban ha több bőr textúrát csempészünk egy összeállításba egyszerre lehetünk sportosan lazák és elegánsak is. A bőrkesztyű és bőr öv kombinációval sosem nyúlhatunk mellé.

  Bátran használjátok a piros színt, hiszen egy-egy jól kiválasztott darabbal tökéletes megjelenést kölcsönözhettek magatoknak. Nem utolsó sorban a környezeted is értékelni fogja.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon