MENÜ
 • 7 ok, amiért filmrajongóként a Mafab.hu a Te választásod

  Szeretnél végre minden téged érdeklő információhoz hozzájutni a filmes világgal, a hírességekkel, a hazai és külföldi premierfilmekkel és sorozatokkal kapcsolatban? Akkor van egy jó hírünk. Íme, 7 ok, amiért érdemes felkeresned a legnagyobb magyar filmadatbázist, a Mafab.hu-t.

  1. …mert nem külföldi portálokon akarsz böngészni a hazai premierekkel kapcsolatban. A Mafab ugyanis az egyes filmadatlapok tekintetében a stáblistán, előzeteseken és az alapvető információkon túl az adott filmekhez kapcsolódó cikkekkel, toplistákkal, filmes érdekességekkel, a hazai kritikai portálok cikkeivel, kapcsolódó termékekkel (DVD, Blu-ray kiadványok, PC és konzol játékok stb.) premier-, promo- és jelenetfotókkal várja a látogatókat.

  2. …mert falod a külföldi filmeket és sorozatokat. A Magyar Filmadatbázis oldalán nem csak Magyarországon vetített filmeket és sorozatokat találsz. A portálon közel 300 ezer teljes adatlap között böngészhetsz.

  3. …mert személyre szeretnéd szabni a tartalmat. Vannak kedvenc tévécsatornáid? Esetleg kedvenc mozijaid? Szeretnéd listákba rendezi az általad látott filmeket, sorozatokat, vagy azokat, melyeket a jövőben tervezel megnézni? A Mafab szabad kezet kínál, hogy a saját ízlésedre formáld a téged érdeklő tartalmat.

  4. …mert Te sem akarsz lemaradni az értékes nyereményekről. Önkéntes szerkesztőként Te is kiveheted a részed az oldal mindennapjaiból. Írhatsz életrajzot, filmtartalmat, érdekességeket, saját tematikus listát állíthatsz össze, melyekért minden esetben pontokat kapsz. Ha az első tíz hely egyikén végzel, már garantáltan nyersz. A dobogós helyezésekért például márciusban Lenovo táblagép, Xbox 360 játékkonzol és Samsung Blu-ray lejátszó jár.

  5. …mert mindent tudni akarsz a sztárokról. Érdekel, hogyan lett asztalosból világsztár Harrison Ford? Tudni akarod Scarlett Johansson autogrammcímét? Áttekintenél egy teljes karrier képes formában? Nos, a hírességek adatlapjain ezt mind megteheted, de elolvashatod a sztárhíreket, böngészhetsz a kapcsolódó listák közül, és természetesen a teljes filmográfiából is szemezhetsz.

  6. …mert kíváncsi vagy a legfrissebb hírekre. Bár a Mafab legnagyobb erősségei a filmadatlapok, ha érdekelnek a filmvilág legfrissebb hírei, akkor sem kell messzire menned, ugyanis a portál online magazinjában garantáltan friss tartalmat találsz.

  7. …mert a véleményed igenis számít. Ugyanis ha írsz száz véleményt száz különböző filmhez, a portál alkotói automatikusan megajándékoznak egy mozijeggyel.

  Nem hiszed? Keresd fel a Mafab.hu-t, és győződj meg róla magad!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon