MENÜ
 • 6 nap után feltámadt

  Élt Kínában egy idős néni, aki beverte a fejét és nem kelt fel többé. Már a temetését is megszervezték, amikor egyszer csak kimászott a koporsóból.
  Liu Hsziufenget a szomszédai találták meg saját otthonában, az ágyban fekve. Az ismerősök próbálták ébresztgetni, de semmire sem reagált, teljesen mozdulatlan maradt, még csak nem is lélegzett. Ebből mindenki, a rokonok is természetesen arra következtettek, hogy a néni jobb létre szenderült.
  A legtovább a néni 60 éves unokája próbálkozott, azonban ő is hiába szólongatta. Annak ellenére, hogy a test nem volt kihűlve, úgy gondolták a régóta egyedül élő néni valószínűleg elhunyt. Már megrendelték a koporsót, leszervezték a temetési procedúrát is. 

  A temetés előtti utolsó napon, amikor az unoka hazatért, meglepő látvány fogadta. A koporsó üres volt. A hölgy annyira megijedt, hogy még a szomszédokat is felcsődítette, segítsenek megtalálni a valószínűleg elrabolt holttestet. A nénit végül a konyhában találták meg, ahol éppen főzött! A csodára összesereglő embereknek csak annyit mondott, hogy nagyon megéhezett. Ezek szerint csak tetszhalott volt. Üröm az örömben, hogy Kínában a hagyomány része, hogy a halott ingóságait elégetik, úgyhogy szegény néninek semmije sem maradt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon