MENÜ
 • 6 étel + 6 stílus – Válassz ételt, és megmondom ki vagy!

  Hamburgert faló estélyi ruhás hölgy, vagy macaront rágcsáló izompacsirta?

  A NetPincér megalkotta nekünk a legjobb kombinációkat. Te vajon melyikhez tartozol?

  Hamburger – Kínai kígyóleves? Éticsiga pörkölt? Köszönjük, inkább kihagynánk. Igazi hamburgerpártiként szeretünk biztosra menni. A flitteres felsőnket a gardróbban hagyjuk és magassarkú cipőt is más alkalomra tartogatjuk. A jelszó a kényelmes. A divatos, lezser ruhákat részesítjük előnyben, vidám színek, feliratos, vagy mintás pólók illenek hozzánk. A hamburgert nem könnyű szépen enni, de hát ez az étel nem is erről szól. Mi élvezzük az életet és nem érdekelnek bennünket a külsőségek, vagy a felszínes dolgok.

  Sushi – Ha a sushi hívei vagyunk, vonzódunk az idegen kultúrához, szeretjük a kihívásokat és mindig készen állunk valami újra. Állandó pörgés az életünk, de ha étkezésről van szó, szeretjük megadni a módját. A letisztult, mégis vagány szerelések illenek hozzánk, a fekete és a fehér színek keveredhetnek sötétzölddel, vagy akár élénk pirossal is. A vacsoránk zárásaként pedig nehezen tudunk mást elképzelni, mint egy kalandot rejtő szerencsesütit.

  sushi4

  Macaron, habos tejeskávéval – A délutáni kávét jó sok tejhabbal és fahéjjal megszórva kérjük, mellé pedig szeretünk bekapni pár ellenállhatatlanul finom macaront. Igazi romantikus típusok vagyunk, szeretünk álmodozni a kávé felett és azt képzelni, hogy egy francia filmben élünk. Nőies és klasszikus vonalú ruhák illenek hozzánk, a képet pedig a virágos minták és csipkerészletek teszik csak igazán teljessé.

  Paprikás krumpli – Szeretjük a finom, házias ételeket, fontos számunkra a család és a barátaink. Nem számoljuk a kalóriákat, jól érezzük magunkat a bőrünkben, és ha kedvünk szottyan, egy jó szilvapálinkával koccintunk ebéd előtt. Desszertnek túrós palacsinta? Jöhet!

  Rántott csirke rizibizivel –Vannak igazi klasszikusok, amik időtlenek. Minek cseréljük le azt, ami bevált? Mi nem futunk az újabb és újabb trendek után, inkább a szívünkre (és a gyomrunkra) hallgatunk. Kedvenc farmerünk már évek óta elkísér minket mindenhová, jól nézünk ki benne és ennyi elég.

  Pho leves – Igazi különlegesség, pont, mint mi. Nem követjük, hanem diktáljuk a divatot, nem félünk kipróbálni az újdonságokat. Szeretünk igazán jól kinézni és az sem számít, ha kicsit kényelmetlen a felsőnk, vagy a cipőnk, a nap során begyűjtött bókok kárpótolnak mindenért.

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak