MENÜ
 • Tragédia: sms-ezgetés miatt égett a kocsiban a tinilány

  Hihetetlenül ostoba dolog miatt kellett szörnyű halált halnia a mindössze 19 éves tininek. A lány összeveszett barátjával, ezért sms-ezgetett vezetés közben. Nagy hiba volt...

  A 19 éves Lauren Jones egy fának száguldott autójával, és mivel a benzintartály is megsérült, a kocsi kigyulladt, a szerencsétlen tinilány pedig halálra égett a kormánynál.

  A tragédiát ráadásul egy kellemetlenül buta összetűzés váltotta ki. A lány dühösen indult el barátja otthonából, ahol előző éjjel ott aludt, mert összevesztek egy apróságon. A fiú azt szerette volna, ha Lauren tovább marad nála, a lány viszont találkozni akart egy barátnőjével, hogy manikűröztesse a körmeit.

  lauren

  Vezetés közben sms-ezett a barátnőjével, megírta neki, hogy veszekedtek a barátjával és kérte, hogy ha a fiú keresné, ne válaszoljon neki. A végzetes baleset előtt nem sokkal sms érkezett Lauren mobiljára a fiújától ezzel a szöveggel: „Remélem, szépek lesznek azok a körmök.” A sors fintora, hogy alig pár perc leforgása alatt a fiatal lány már halott volt.

  (Forrás/kép: Dailymail)

  Ajánló

  Ilyen volt az MTV VMA vörösszőnyege

  140 diákot támogatott a STRAND Fesztivál

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak