MENÜ
 • 50 Cent autistákat csúfol

  Úgy néz ki, ez a hét a celebek alapos beégéséről szól. Először Justin Bieber, most pedig 50 Cent sértett meg valakit - a rapper esetében valakiket - a nyilvánosság előtt.

  Míg Justin Bieber egy rádióadásban égett be – erről itt írtunk – addig 50 Cent a Twitteren írt egy meggondolatlan üzenetet egy másik meggondolatlan üzenetre.

  A napokban a rapper a következő – mellesleg ugyanúgy felháborító – tweetet kapta a falára:

  “@50Cent! Add ki az albumodat vagy lőjenek fejbe újra!”

  A történethez hozzátartozik, hogy 50 Centet még karriere előtt fejbelőtték, de a rapper szerencsésen túlélte a balesetet. A durva üzenetre így reagált a művész úr:

  “Most néztem meg a képedet, úgy nézel ki mint egy autista!  Nem akarom, hogy speciális gyerekek [amerikai kifejezés az értelmi fogyatékosokra – a szerk.] kövessék az eseményeimet!”

  Az undorító visszavágás óriási botrányt keltett az emberek körében, hiszen 50 Cent a földbe tiporta a fogyatékkal élő gyerekeket.

  Egy apuka – akinek fia autista – nem is volt rest és hosszú levélben osztotta ki a rappert, melynek elejét idéznénk. A levél szerzője Holly Robinson Peete.

  “Kedves 50 Cent! Tegnap este óta a Twitteremet elárasztották a tweetek és retweetek a visszavágásodról, amit egy sérelem után kaptál. Mikor elolvasta ma reagálásod, eltörött bennem valami. Azt hittem, talán hackelték a fiókodat. De nem volt ilyen szerencsém. Habár a bántalmazód kommentje átlépett egy határt, de a visszavágásod – “Most néztem meg a képedet, úgy nézel ki mint egy autista!” – rendkívül nagy csalódást okozott. Így akarsz visszatérni?? És itt nem álltál meg. Viccelődtél azon, hogy nem akarsz speciális gyerekeket látni a követőidként. Most komolyan, az ilyen kijelentésekre használod a 8 milliós táborodat?

  […]

  Ez a fiam, Rodney Peete. Autista. Szóval így néznek ki az austisták, mint ő? Ő egy speciális fiú. Szereti a rapzenét és ÓRIÁSI rajongód. Lenyűgöző gyerek. Rendkívül sokat kell küzdenie, hogy beilleszkedjen. És ez egyáltalán nem segít, amit teszel.”

  Ezek után a bocsánatkérés már nem nagyon nem lesz elég…

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon