MENÜ
 • 5 dolog, amivel feldobhatjuk a jeges téli estéket

  Majd ha fagy!

  Jeges utakon csúszkálás, beázott csizma, latyak, bent megsülünk, kint megfagyunk a hat réteg pulóverben… Azaz elérkezett a január: nem elég, hogy ráuntunk az állandó hidegre és a mínuszokra, de a karácsony és szilveszter után már csak szürkeség maradt még hónapokig. Szívünk szerint bebújnánk a takaró alá és téli álmot aludnánk. Itt az ideje erőt gyűjteni: a CBS Reality összegyűjtött öt otthoni programot, amikkel át lehet vészelni a fagyos téli hónapokat.

  1. Véres küzdelmek

  Emlékszünk még gyerekkorunkból, amikor igazi, vérre menő csaták zajlottak a társasjátékok színterén? Ismerjük az örök vitákat a trükkös csalók és a szabályokat ismételgető játékstréberek között, meg az örök lúzert, akit mindig a cél előtt ütnek le a „Ki nevet a végén?”-ben. A hideg téli délutánokon itt az ideje, hogy elővegyük a régi kedvenceinket, és egy forralt bort társaságában felidézzük évtizedes sérelmeinket.

  1. Hidegrázás

  Télen végre végig tudjuk nézni azokat a bakancslistás filmeket, amikre évközben nem volt időnk. Igazi horror estét csaphatunk a barátainkkal, amihez nincs szükség másra, mint egy nagy adag popcornra, több liter üdítőre és a távirányítóra, meg néhány kispárnára, amit az arca elé ránthat mindenki a kritikus részeknél. Az igazi horror-ínyenceknek kötelező program a valós történeteket feldolgozó Paranormális túlélők c. műsor a CBS Reality-n – utána nem csak a hideg miatt fogunk reszketni.

  1. Téli nedű

  Mindenki szereti, októbertől vadásszuk a bodegáknál, szebbé teszi a síelést, egyből felmelegít minket és még a hígított verziót is örömmel fogyasztjuk: mi az? Hát persze, hogy a forralt bor. Ha egy kis kulináris élvezetre vágyunk, a januári fagyott esték remek alkalmat nyújtanak ahhoz, hogy elkészítsük magunknak, ráadásul otthoni környezetben akkor sem kell aggódnunk, hogy a fejünkbe száll. Jó hír amatőr szakácsoknak: lehetetlen elrontani.

   

  1. Amit mindig a végére hagyunk

  Otthoni nagytakarítás? Majd ha fagy! Igen, most jött el az ideje. Tavasztól őszig számtalan program vár minket, még a kegyetlen edzések is szórakoztatóbb programnak tűnnek, mint a takarítás. A kosz viszont nem hanyagol minket háromnegyed évig, így nem csoda, hogy januárra már a porszívót elönti a por, a szekrényünkből meg kifolynak az összedobált ruhák. Ha már a fagy miatt nem mozdulunk ki, fordítsuk az időt a lakásunkra – higgyük el, feltöltő érzés lesz végre elfelejteni a „ki kellene takarítani” mindennapos bűntudatunkat.

   

  1. Kincskeresés

  Tegyük a szívünkre a kezünket: imádunk vásárolni (természetesen magunknak). Sajnos ez a hobbi viszont igen pénzigényes, arról nem is beszélve, hogy a januári hidegben senkinek sincs kedve fagyott kézzel hazacipelni a teletömött zacskókat. Irány a padlás vagy a régi tároló: számtalan olyan ezer éves holminkat lelhetjük fel, amelyekről nem is álmodnánk. Tinédzser korunkban kapott elegáns felsők, vagy kifinomult ékszerek – olyan, eddig használatlan elfeledett ajándékokra bukkanhatunk, amiket nem becsültünk meg eléggé annak idején.  És még pénzt sem kellett költenünk.

  Takarítás és leltározás közben a kincsek tárházát lelhetjük fel. Itt az ideje körbenézni, de előtte lessünk el profi tippeket a CBS Reality Cari garázsvásárai műsorából február 13-tól minden hétköznap 19:20-tól, így akár magunkat lepjük meg a régiségekkel vagy eladjuk, mindenképpen jól fogunk járni. Ha pedig a rettegést választjuk, a Paranormális túlélők c. sorozatra garantáltan rá fogunk kattanni,  február 27-től hétköznap esténként 21 órától.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon