MENÜ
 • 5 dolog, ami bojkottálhatja a jól megérdemelt nyaralást

  Győzd le a nyaralásod ellenségeit!

  Már hetek óta számoljuk vissza a napokat, megvettük a hatodik pár fürdőruhát, strandpapucsot és strandruhát, elmentünk szoláriumba, fogytunk két kilót, tehát semmi sem szabotálhatja a tökéletes hetünket. Majd utána a szombati dugó miatt a 4 órás útból egész napos kaland lesz, a szálláson a szúnyogok szó szerint vérszemet kaptak és a bőrbarát naptejünk is kifolyt a bőröndben… A CBS Reality most segít nekünk, hogy elkerüljük a vakációnk legnagyobb ellenségeit!

   nyaralas

  1. 5 faktoros hiba

  Ahogy megérezzük a kora reggel első napsugarát, nincs más vágyunk, mint hogy kirohanjunk a tengerpartra és élvezzük az egész napos forróságot, hogy aztán ragyogó barna bőrrel tündököljünk az esti partin. Elég lesz egy enyhe 15-ös faktor, hogy gyorsítsunk a folyamaton…Természetesen kora délutánra már rákvörös a bőrünk, és kétségbeesetten kenjük magunkra az ötven faktort, de ekkor már az égésre kell csodaszert keresnünk. Nem attól lesz bronzbarna a bőrünk, ha reggeltől estig aszalódunk a napon. Így a nyaralás nagy részét könnyedén ágyban, párnák közt kell töltenünk.

  1. Egy éjszakás katasztrófa

  Véletlen összepillantások a medence szélén, kósza kézfogás a víz alatt, majd az esti vacsoránál pont csak egy üres asztalnál van hely… Mindannyian ismerjük a nyári szerelmek legendáját, amikor a Dirty Dancing Baby-eként érezzük magunkat és vágyunk arra, hogy az aznapi szerelmünkkel táncoljunk a Time of My Life-ra. A valóságban általában ebből egy közepesen kellemes este szokott kisülni, majd utána másnap kellemetlen szóváltások, kamu telefonszám-csere és ígéret arra, hogy „jövő nyáron találkozunk”. Na persze.

  1. Apropó: hol az apró?

  Hiába van cipzár a táskán, ha a hátunk mögött hordjuk: gyakori eset, hogy nyaralásaink során észrevétlenül megszabadíthatnak minket portékáinktól, és valljuk meg, külföldön nem túl vidám dolog iratok nélkül maradni. Tolvajok sajnos mindenhol vannak és leleményesnél leleményesebb módszerekkel próbálnak hozzáférni a kincseinkhez. Ettől függetlenül nem kell gyanúsan méregetnünk minden lassan sétáló, szakállas embert – hiszen a favágó stílus továbbra is hódít. És hogy akkor mit tehetünk? A CBS Reality sorozata, a Tetten érve, pont erre a kérdésre ad választ, bemutatva a tolvajok trükkjeiket és a gyenge pontjait.

  1. Ariel és társai

  Tenger gyümölcsei paradicsommártásban vagy fehérboros-foghagymás tintahal-karikák? Már a nyaralás előtt listát állítunk össze arról, mi mindent fogunk enni végre a szigorú diétánk után – hiszen ilyenkor bűntudat nélkül megszeghetjük az összes korábbi szabályt. Itt az ideje minél több élményt kipróbálni és habzsolni – akár a szó szoros értelmében! Aztán persze másnap kevésbé esik jól a felkelés és hirtelen visszasírjuk az unalmassá vált salátáinkat. A megoldás a kis lépésekben rejlik: ahelyett, hogy kikérnénk fél Atlantiszt vacsorára, érdemes fokozatosan szoktatni a gyomrunkat az egzotikus ételekhez.

  1. Pohár para

  Végre kiszabadultunk a monoton hétköznapokról és nem látjuk akadályát, miért ne bulizhatnánk át az egész éjszakát – mondjuk reggeltől kezdve? A nyaralások szinte kötelező velejárói a színesebbnél színesebb, egzotikus koktélok, amik akármennyire is ártatlanul néznek ki, nem azok. Bár a helyiek láthatólag probléma nélkül döntik le egymás után a helyi röviditalokat, nekünk nem biztos, hogy gördülékenyen fog menni. A déli hőségben egy koktél után egyből egy vidám sellőnek érezzük magunkat – aki, ahogy telik az idő, egyre inkább kiszárad. A koktélokat inkább hagyjuk meg estére, így nem kell aggódnunk, hogy az egész estét a légkondi alatt, ágyban fekve, paradicsomlevet szürcsölgetve kell töltenünk.

  A nyaralások során sem árt az elővigyázatosság: izgalmas bűnügyi történetekből készülhetsz fel a CBS Reality Tetten érve című sorozatának segítségével, minden hétköznap dupla epizódokkal 12:15-kor és 19:20-kor. Nézd meg, ahogy a rendőrök rafinált trükkökkel leleplezik az elkövetőket, legyen szó visszaeső bűnözőkről vagy a jótékonysági perselyt elorozó piti tolvajokról.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon