MENÜ
 • Döbbenet: eldeformálja a testet a szteroid

  Mint tudjuk, a szteroidok tulajdonképpen szintetikusan előállított férfihormonok, melyeket sajnos rengeteg sportoló és testépítő kipróbál. Az eredmény azonban nem mindig szép, sőt...

  A szteroidok közül az egyik legvitatottabb szer a synthol, amit befecskendezéssel juttatnak testükbe a sportolók. Az anyagot közvetlenül az izomba fecskendezik, így növelve azok térfogatát.

  Nem éppen a sok munkától dagad…

  Ahogy azt az elrettentő képek is bizonyítják, az eredmény gyakran sokkal inkább hasonlít egy plasztikai műtét utáni állapothoz, ám a szervezet nehezen tudja feldolgozni az anyagot.

  Inkább ijesztő, mintsem esztétikus látvány

  Bár a rövidtávú hatások látványosak, hosszútávon súlyos egészségügyi problémákat okozhat a szer használata. Ráadásul gondoljunk csak bele: már olyanra is volt példa, hogy egy syntholt használó férfi izmai felrobbantak!

  Ha érdekel az egészséges életmód, és nem szeretnél a különböző tévhitek szerint élni, mindenképpen olvass a fehérje mítoszáról és a húsfogyasztás veszélyeiről, illetve – ha már a szteroidoknál tartunk – írtunk már egy elképesztő történetről, amikor egy argentin férfi használta a szert menyéteken, hogy csivavaként adhassa el őket

  (Kép: manna.ro)

  (Forrás: kanald.ro)

   

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő