MENÜ
 • 47 sérült egy One Direction koncerten

  A fiúbanda vasárnap esti, perui koncertje kis híján tragédiába torkollott.

  A One Direction óriási rajongótáborral büszkélkedhet, és mindenki számára ismerős a nagy tömeggel járó veszély. Még messzire sem kell menni – gondoljunk csak a West-Balkán tragédiájára. A banda még csak a második állomásán jár a 69 fellépéses, Where We Are című világturnénak, de az események máris sokkolták a világot.

  onedirection1

  Azt nem tudni, hogy pontosan milyen súlyosak voltak az esetek, de 47 fiatal szenvedett el különféle sérüléseket, néhányukat még mindig kezelnek fulladásos tünetekkel. A nézők a zenészeket elég jól megközelíthették, és a koncert alatt a tolakodás annyira eldurvult, hogy a One Direction leállt. Egy felvételről kiderült: az énekesek figyelmeztették a rajongókat, hogy ne nyomuljanak ennyire előre.

  „Ha nem akarjátok, hogy levigyenek minket a színpadról, akkor maradjatok hátul.” – kérte Niall Horan.

  „Különben el kell mennünk, és mi nem akarunk elmenni.” – tette hozzá Liam Payne.

  onedirection2

  Szükségsátrakat állítottak fel, hogy ellássák a sérülteket, két evakuációs terv is életbe lépett, de végül komolyabb baj nem történt.

  Az első koncert Bogotában volt, ahol 44 000 rajongó töltötte meg az El Campin Stadiont. Jelenleg pedig Chilében vannak, ahol két koncerttel készülnek majd.

   

  Képek forrása/Forrás: mirror.co.uk, raymondjamesstadium.com

  Ajánló

  Újabb 50 nevet jelentett be a STRAND

  Íme a Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2020 jelöltjei

  Sziget: itt az első nyolcvan fellépő