MENÜ
 • 40 kilót fogyott szexszel

  A világ legkövérebb nője 40 kilogrammot dobott le hancúrozás közben.

   A kövérségi csúcstartónak számító Pauline Potter akár 500 kalóriát is eléget egy-egy szeretkezés ideje alatt. Miután átlépte a bűvös 330 kilogrammos határt, és bekerült a Guiness rekordok könyvébe, volt férje, Alex 3 év után felkereste őt, és újraindították kapcsolatukat.

  A férfit láthatóan felvillanyozták a teltebb idomok, ugyanis az újrakezdés óta naponta hétszer is lefekszenek. A gyakori szex meghozta gyümölcsét, a nő 40 kilót fogyott. A pár hálószobatitkaiba is bepillantást nyerhetünk a férj által elmondottak alapján:

   “Elég nehéz mozgatni és megtalálni az érzékeny pontjait, ugyanis nagyon sok háj van a testének intim részein. De beindít a gondolat, hogy kielégíthetem. Mondjuk egyszer, amikor ő volt fölül nem kaptam levegőt…”

   Ezek szerint a módszer akár életveszélyes is lehet. Ám ha valaki mégis a metódus alkalmazása mellett döntene, érdemes figyelembe vennie egy pár fontos adatot. Egy órányi csókolózás mindössze 68, míg a társ levetkőztetése 8-10 kalória elégetését teszi lehetővé, ezen mozzanatok tehát semmiképp sem hozhatnak drasztikus változást. Az intenzív szexuális együttlét óránként akár 280-300 kalóriát is elpusztíthat. A száj használata közel azonos mennyiségű (200 kalória/óra), a kézé pedig harmadannyi fogyást eredményez. Meglepő módon párunkkal történő enyelgésünk közben dobhatjuk le a legtöbb kilót, óránként majd 500 kalória az elégetett energiamennyiség, melyre az ilyenkor felfokozott szívműködés ad magyarázatot. Aki úgy gondolja, hogy elegendő ideje van, kösse össze a kellemeset a hasznossal: matekozzon, fogyjon, és szeretkezzen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon