MENÜ
 • 4 méter magas kerékpárral közlekedik

  A kubai a Guinness-rekord megdöntésére készül.

  Felix Guirola nem bízza a véletlenre a kilátást szeretett városában, Havannában. Úgy döntött, a látványosságok között ingázó buszok helyett saját közlekedési eszközt épít magának, amiről képes belátni mindent.

  Ezért egy négy méter magas házilag gyártott kerékpáron közlekedik. Ezzel simán az autók, kisebb buszok fölé lát. Mindezt mindenféle sisak vagy védőfelszerelés nélkül teszi.

  “Jó érzés itt fent lenni. Nem is szédülök, nincs hányingerem sem.” – mondta el a 48 éves Guirola – “Innen jobb a kilátás. Mindent belátni, jobb a levegő, olyan mint egy jó relaxálás. Betartom a közlekedési szabályokat, sosem féltem attól, hogy leesek vagy ilyesmi. Könnyű felmászni rá, hiszen olyan tulajdonképpen, mint egy létra.”

  Felix célja, hogy megdöntse a Guinness-rekordot. Ehhez további másfél méterre van szüksége, a jelenlegi legmagasabb, forgalomban is használt kerékpár ugyanis 5,5 méteres. Addig is kiváncsiak lennénk, hogyan egyensúlyoz a férfi egy piros lámpánál, illetve hogyan áll meg a gyalogosátkelő előtt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon