MENÜ
 • Hat kilót fogyott mindössze három óra alatt

  A 41 éves Călin Novăcescu mondhatni feje tetejére állította a tudományt, ugyanis valami olyasmit ért el, ami eddig senkinek sem sikerült, és fizikai lehetetlenségnek tartották.

  A bukaresti Dinamónál taekwando edzőként dolgozó férfi három órányi edzés után 6,3 kilogramm túlsúlyt adott le. Közben világszerte elismert orvosi felszereléssel monitorizálták fogyását.

  A kísérlet elején Călin 82,5 kilogrammos volt, pár órával később már csak 76, 3 kilót nyomott. Az orvosok ennyi idő alatt legtöbb három kilótól szabadulhatott volna meg, azt jósolták, ha túl is éli az akciót, egyhavi kórházi kezelésre lesz szüksége a felépüléshez. A férfi elárulta fogyása titkát: vasfegyelemre van szükség mind az edzések, mind a táplálkozás során.

  Alig három-négy órát pihent az edzés után, és máris újrakezdte a testmozgást. “Pedig a testem szétesett, megváltozott a hangom, leesett a vérnyomásom, de kitartottam” – nyilatkozta.

  Hozzátette: sokan meggyanúsították, hogy az edzés előtt sokat ivott, és tulajdonképpen csak a víztől szabadult meg, zsíroktól nem. A férfi beismeri, természetes, hogy némi víz is távozott a szervezetéből, de a korszerű eszközök kimutatták, hogy nagyrészt zsírt adott le.

  Sőt, az edzés után még két napig meglátszott az edzés hatása, szervezete még mindig fokozottabban égette a kalóriákat. Călin nem adja fel, még többet akar edzeni, hogy egy újabb rekorddal még többet fogyhasson.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon