MENÜ
 • 3500 forintot kaptak olimpiai érmeikért

  Az újabb elismerés ezúttal postán érkezett és a feladó egy nyolcvankilenc esztendős bácsi volt. Nevét és címét nem fedte fel, így a fiúk még csak egy köszönőlevelet sem tudnak küldeni.

  Alistair és Jonny Brownlee testvérek. A 2012-es Londoni Olimpiai Játékokon mindketten a triatlon számban indultak és mondhatni, hogy ez a szám családban marad, hiszen egyikük bronz, míg a másikuk aranyéremmel térhetett haza. Az eredménnyel járó elismerős mellé a fiúk pár nappal a négyévente megrendezésre kerülő világjátékok vége után váratlan meglepetést is kaptak.

  Az újabb elismerés ezúttal postán érkezett és a feladó egy nyolcvankilenc esztendős bácsi volt. Nevét és címét nem fedte fel, így a fiúk még csak egy köszönőlevelet sem tudnak küldeni, viszont a média segítségével mégis csak tolmácsolni tudják hálájukat. Mindkét fiú egy üzenetet és mellé fejenként 10-10 fontot, azaz átszámítva körülbelül 3500 forintot kaptak. Tudni kell, hogy Nagy-Britanniában az aranyérmesek nem kapnak állami pénzjutalmat – ellentétben például Magyarországgal.

  Valószínűleg a kedves bácsi ezért is küldött nekik pénzt, amennyit tudott, a maga szerény lehetőségeihez képest. A levélben pedig leírta, hogy végignézte kettejük versenyét és az egyik legfantasztikusabb élmény volt, amelyet életében valaha látott. “Egyelőre még nem tudjuk mit fogunk csinálni. Annyira el voltunk foglalva a médiával és minden egyébbel, hogy lehetőségünk se volt még mással törődni.” – nyilatkozta az aranyérmes testvér.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon