MENÜ
 • 3 évvel megúszta a darabolós gyilkos

  Csupán három év börtönbüntetést kapott az a német gyilkos, aki szex közben végzett partnerével, fejét pedig megfőzte.

  Idén január 18-ántalált rá otthonában a rendőrség Carsten S., banki alkalmazott holttestére. Az áldozat feje egy lábasban volt, megfőzve. Holttestének további darabjait az elkövető, Michael S. kofferekben és szatyrokban vitte magával. A tettes és az áldozat egy homoszexuálisoknak létrehozott internetes oldalon ismerte meg egymást, és megegyeztek: szado-mazo szex lesz közöttük – számolt be a Bild.

  A bírósági tárgyaláson kiderült, Michael S. megkötözte a férfi kezét és lábát. Száját és orrát is bekötötte. Szinte pillanatok alatt megfulladt. Eltűnését az élettársa jelentette még január elején, a nyomozók pedig tanúként hallgatták ki Michael S.-t. Az egyik rendőr emlékei szerint a férfi azt mondta, a banki alkalmazott kérése volt, hogy kötözze be úgy a száját és orrát, hogy ne kapjon levegőt.

  Néhány nappal a meghallgatását követően ismét beidézték, és akkor arra lettek figyelmesek, a férfin súlyos sérülések találhatók. Ekkor derült ki, hogy öngyilkosságot kísérelt meg, hogy megússza a börtönt. Feltehetően sejtette, mi vár majd rá. Az ügyészség életfogytiglant kért a férfire, a bíróság azonban úgy ítélte meg, nem állt szándékában megölni a férfit, így csak 3 év börtönt kapott. Azonban arra senki nem adott magyarázatot, hogy az áldozat fejét is “véletlenül” főzte-e meg.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon