MENÜ
 • Stohl nem fél a pereskedéstől

  Rágalmazás ügyében folyik a nyomozás a Magyar Börtönpokol című könyv kapcsán, de sem a színész, sem pedig a szerző nem tart az eljárástőól.

  Egyre nagyobb a botrány a hatalmas leleplezésnek szánt Magyar börtönpokol körül. A Stohl András neve alatt futó mű kiverte a biztosítékot a Büntetés-végrehajtási Intézet Országos ­Parancsnok­ságánál.

  “A Pécsi Városi Ügyészség rágalmazás vétsége miatt nyomoz” – szólt Petréteiné Malomsoki Csilla, a Baranya Megyei Főügyészség helyettes vezetőjének tájékoztatása.

  A nyomozás során lehetséges, hogy Stohl Andrást is meghallgatják. Ha rágalmazás miatt vétkesnek találnák, akár két évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető. A leírtakért elsősorban az író felelős, másodsorban pedig a közzétevőt, azaz a kiadó.

  “Görcsoldót nem szedünk – nyilatkozta Szalai Vivien, a Magyar börtönpokol szerzője. – A könyv nem tartalmaz olyan információt, ami ne lenne tudvalevő a magyar börtönviszonyokról. A hiteles újságírás jegyében azt írtam meg, amit András nekem mondott, elbeszéléseit tanúkkal alátámasztottam.”

  Forrás: Bors

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon