MENÜ
 • 28 lövést élt túl egy férfi

  Hihetetlen! Rengetegszer rálőttek, mégsem sikerült megölniük a járőröknek azt a férfit, akit egy közúti ellenőrzés során állítottak meg Chicagoban.

  Az áldozat, Howard Morgan, korábban maga is rendőrként szolgált, jelenleg magándetektívként dolgozik. Azért állították meg a kocsiját, mert rossz irányban haladt egy egyirányú utcában. Hogy mi történt ezután, azt nem lehet tudni pontosan.

  Howard Morgan 28 lövést élt túl

  A hatóságok szerint Morgan tüzet nyitott a járőrökre, mivel azok le akarták tartóztatni. Ezt követően a négy rendőr 28 lövést adott le a fekete férfira, majd otthagyták meghalni. A férfi azonban túlélte a brutális támadást, az ügyből pedig hatalmas botrány keveredett. Morgan családja azóta is vitatja a történet hitelességét.

  “Mindössze egy saroknyira volt az otthonától, és négy járőr fogta közre, akik fegyvert fogtak rá. Kizárt dolog, hogy ebben a helyzetben bármi őrültséget csinált volna” – magyarázta felesége.

  Szerencsére nemcsak rokonai és barátai álltak Morgan mellé, de polgárjogi aktivisták is aláírásgyűjtést indítottak azért, hogy ejtsék az ellene felhozott vádakat. A bírósági tárgyaláson ártatlannak találták a férfit, nem sokkal később azonban egy másik keresetet nyújtottak be Morgan ellen. Ennek során az esküdtszék bűnösnek találta a férfit emberölési kísérlet vádjában. Ha elítélik, akár 80 évet is kaphat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon