MENÜ
 • 28 kilós tumort távolítottak el a hasából

  Egy német asszonyról mindenki azt hitte, szimplán kövér. Ám az orvosok nagyot néztek, amikor meglátták a gyomráról készült ultrahangot...

  Hihetetlen! Egy 60×50-es tumort távolítottak el a drezdai orvosok egy hatvan éves nő hasából. A daganat 28 kilós volt és hét órán át tartott a műtét. Az úgynevezett borderline-tumor az egyik petefészken alakult ki, de a beavatkozás során az asszony méhét, a petefészkekét, a petevezetékét és a pajzsmirigyét is el kellett távolítani. A Bild értesülései szerint a hölgy csodával határos módon már jól van és végre képes járni, persze egyelőre csak bottal.

  Az asszony orvosa sokáig észre sem vette a daganatot. Azt hitte, hogy a néni gyors súlygyarapodása a cukorbetegsége miatt van. Diétára fogta és mondta neki, hogy mozogjon többet. Hónapok teltek el, a nő már alig tudott lábra állni, mígnem a lánya addig verte az asztalt, hogy az orvos végre ultrahanggal is megvizsgálta betegét. Teljesen lesokkolt, mikor meglátta leletet – számolt be az AFP.

  A meg nem nevezett asszony azt mondja, most “szuperboldog” és teljesen új embernek érzi magát. Nem csoda, hiszen a műtét után 40 kilót fogyott.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon