MENÜ
 • Antennát nyelt a macska

  Alphie, a rosszcsont macska titokzatos körülmények között letörte majd lenyelte gazdája antennáját, annak teljes hosszában, ám hihetetlen módon túlélte!

  A 36 éves Vanessa Waite tisztában volt vele, hogy kedvence, Alphie cica megszállott módon vonzódik a televízókhoz. Az állat ugyanis kölyökkora óta hipnotizáltan figyelte a berendezést, és állandóan körülötte sündörgött – írja a Daily Mail. Ám arra gazdája sem volt felkészülve, hogy a macska nem csak a tévét, de annak antennáját is szereti, annyira, hogy el is fogyasztotta azt.

  Egyik éjszaka hatalmas csattanást hallott, ám amikor bement a nappaliba csak az ágy alatt bújkáló macskát találta. Alphie reggelre nagyon rosszul lett, és az állatorvosi vizsgálat megdöbbentette a gazdát és a szakembert egyaránt. A röntgenfelvételen látszott, hogy egy közel 15 centis fémdarab ékelődött be a macska nyelőcsöve és gyomra közé.

  Alphie-t megoperálták, és szerencsésen megúszta az esetet, ám gazdája még mindig nem érti, hogyan volt képes lenyelni egy ilyen hosszú antennát.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon