MENÜ
 • Könyvet írtak Baricz Gergőről

  A Mosaic Online könyvbemutatóján beszélgetett Baricz Gergővel. Többek között szóba került a Székely legendáriumban betöltött fontos szerepe és izgalmakban gazdag élete is.

  Rés a fejben címmel jelent meg interjúkötet Baricz Gergőről, melynek bemutatójára mi is hivatalosak voltunk.Igaz, Gergő kicsit késve érkezett, de ennek is megvolt az oka: Erdélyben egy segélyszervezett számára vitt adományokat árva gyerekeknek. Valamint, ha már otthon járt, összekötötte a kellemeset a hasznossal, és részt vett a Székely Legendárium rajzfilm hangfelvételén, mivel ő szólaltatja meg az egyik állandó karaktert.

  “Ma reggel még rádióban volt interjúnk Udvarhelyen, aztán felültem a repcsire Vásárhelyen, és akkor megérkeztem. Viszont olyan nagy dugó volt, hogy alig lehetett ideérni, és még be kellett ugranom a gitáromért. És még út közben a taxiban tettem rá egy húrt, mert az egyik elszakadt, szóval elég mozgalmas volt ez így” – foglalta össze röviden Gergő a legfrissebb történéseket. Egy percet sem unatkozik: zenél, énekel, szinkronizál, és a színház felé is kacsingat.

  Ezután a könyvre terelődött a szó. Elárulta, hogy kicsit soknak tartja, hogy pont róla írtak könyvet, de épp azért, mert nem egy életrajzi regény született, belement a dologba. Szerinte érdekesen látja a világot, és sokan kíváncsiak lehetnek a véleményére. Gergő beavatott minket a mű elkészültének fázisaiba is, erről bővebben interjúnkban hallhattok.

  Végül pedig egy kis humor is színesítette az interjút, ugyanis Gergő az ízelítő szerint sokat beszél majd az “erdélyi gyökerekről” is. De egy kis félreértés sosem árt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon