MENÜ
 • Tóth Gabi szerint lánynak kellett volna nyernie

  Tóth Gabival lehengerlő Presser-duettje után találkoztunk az X-Faktor 2012-es szériájának nagy fináléjában. Az énekesnő biztosra vette, hogy Antal Timi ott lesz a finalisták között.

  Nem egyedi, hogy Gabi Presserrel működik együtt, hiszen a Megasztárban már megismerték egymást. Nagyon nagy megtiszteltetésnek érezte a mostani közös munkát, hiszen a tehetségkutató idején annyit nem tudtak egymással kommunikálni.

  “Ők zsűriztek minket, mi meg még nagyon picik voltunk, és fel sem fogtam, hogy most igaziból a Presser Gábor ül a zsűritagok között. Most viszont ez hatalmas élmény volt, és nagyon örülök, hogy a sors úgy hozta, hogy újra közösen munkálkodhatunk, és ilyen formában, hogy zenélhetünk. Szerintem ő is jól érezte magát, és én is nagyon, úgyhogy ez egy örök élmény marad”.

  Természetesen, ha már X-Faktor, szóba került az is, hogy Gabi szerint ki volt esélyes a finalisták közé jutni.

  “Tudtam, hogy az Oláh Gergő és a Timi ilyen sokáig el fog jutni, Csobot Adélról nem gondoltam volna. Még Kvaka Andinak nagyon szurkoltam, és sajnáltam, hogy ő elsőként kiesett. Nekem ők voltam a nagy kedvenceim. De imádom Stone-t is, a Like-ot is, a Spiritet is.”

  Bár már tudjuk a végeredményt, de Gabi Timinek szurkolt, mert szerette volna, ha végre lány nyeri az RTL Klub énekversenyét.

  “Lelkitársamnak érzem Timit, nagyon hasonlóak vagyunk. Nagyon vidéki ő is, én is az vagyok. Ő is egy egyszerűbb lány, olyan szempontból, hogy ami a szívén a száján, nem játsza a nőt, hanem ösztönből jönnek belőle a dolgot. És ezért neki jobban szurkolok.”

  Végül elárulta, hogy még semmit nem készült karácsonyra, mindig 24-ére hagy mindent, de hozzátette, hogy így szép nálunk a karácsony.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon