MENÜ
 • 240 kg mínusz egy év alatt

  A fiatal szerelmesek nagyon nagy akaraterőről tettek tanubizonyságot, amely sok más, hasonló problémával küzdőnek adhat kitartást és bátorítást.

  Justin és Lauren Shelton hétköznapi hősök. Világ életükben kövérebbek, gömbölydedebbek voltak az átlagnál. De boldogok voltak így és a szerelmet is megtalálták egymás mellett. Így éltek, éldegéltek, amikor is aztán egyszer csak megelégelték, hogy a nyílt utcán rendszeresen megbámulják őket, ujjal mutogatnak rájuk és állandóan gondjuk van az egészségükkel. Nem akarták, hogy harminc éves koruk előtt hirtelen egy szívroham vigye el őket.

  A fogyókúra megkezdése előtt

  Tavaly februárban a férfi 268, a nő 154 kilogrammot nyomott. Ekkor kezdték meg nagyon szigorú diétájukat, amelyet végig szakember felügyelt. Elhagyták a gyorskajákat és minden egyéb olyan táplálékot is, például a fehérkenyeret, amely lassítja a kilók leadását.

  Idén nyár végére pedig beérett kemény munkájuk gyümölcse. Justin ma már csak 111, Lauren pedig 74 kilogrammot nyom. A pár összesen tehát több mint két mázsától, körülbelül 240 kilótól szabadult meg. Igazán fantasztikusak.

  A fogyókúra befejezésekor

  Mindeközben a világ más tájain egészen újszerű fogyókúra hódít és tudunk olyan színésznőről is, aki immár negyven éve folyamatosan sanyargatja testét a diétával. Nemrég pedig igazán drámai képet láthattatok egyik cikkünkben, a világ legkövérebb férfijáról, illetve arról, milyen borzalmasan néz ki a teste az ő nagy fogyása után. Reméljük ilyesmi miatt Justinnak és Laurennek soha nem kell majd szenvednie!

  Forrás: Huffingtonpost

  Kép forrása: Huffingtonpost

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon