MENÜ
 • 23 év után került elő a halottnak hitt férfi

  Moslemuddin Sarkar alaposan ráijesztett családjára, miután huszonhárom év távollét után egy szép napon beállított otthonába. A család mindvégig halottnak hitte a férfit.

  Moslemuddin Sarkarnak még 1989-ben veszett nyoma. Utoljára szülőfalujában, a bangladesi Bishnurampur-ban látták. Azóta családja semmiféle hírt nem kapott felőle. Pedig kerestették rendőrséggel, sőt, nemzetközi szervezetekkel is, mivel az emberrablás gyanúja is felmerült.

  Mint utóbb kiderült, a férfi önként hagyta el hazáját, hogy Indiába menjen, jobb megélhetés után kutatva. Mivel semmiféle irat nem volt nála, 1989 és 1997 között bújkált a hatóságok elől, majd 1997-ben Pakisztánba próbált átszökni. Itt azonban elkapták és az országba történt illegális behatolásért börtönbe zárták. A férfi elmondása szerint több száz levelet írt 1997 és 2012 között családjának, ám azokat az őt kegyetlen körülmények között tartó őrök valószínűleg nem postázták.

  Végül a Vöröskereszt talált rá a férfira, és segítségükkel térhetett vissza családjához. A legnagyobb meglepetés számára az volt, hogy édesanyja még mindig életben van. Az idős asszony családja szerint a több mint két évtized alatt megszámlálhatatlan sokszor esküdött meg rá, hogy addig nem távozik az élők közül, amíg nem láthatja újra szeretett fiát.

   

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon