MENÜ
 • Csobot Adél: Miki tudja, mi fán terem az alma

  A Mosaic Online Csobot Adéllal készített egy igencsak bohókás interjút, arról, hogy miben más Malek Miklós mint a többi mentor, hogy megy a dalválasztás folyamata, és valóban kislányos-e az imidzse.

  Adél már az elején majdnem átvette a szót riporterünktől, mert bevallása szerint nagyon pörög.

  Először arról beszélgettek, hogy tudatosan nem említették-e a legutóbbi elő adásban, hogy múlt héten milyen beteg volt. A versenyző szerint ez így volt jó, mert ezzel is sikerült az hangsúlyozni, hogy őt semmi sem tántoríthatja el, hogy jól szerepeljen a színpadon, ráadásul nem szerette volna bevonzani a betegeskedő hangulatot sem. Különben sem érdekel senki, hogy ő beteg, csak az előadás a lényeg.

  Természetesen Malek Miklós mentorkodása is szóba került, vagyis, hogy mi az a plusz, amivel Adélnak segíteni tud.

  “Igazából mind a négy mentor tud segíteni a mentoráltjainak, és bár mindegyiket nagyon tisztelem, örültem, hogy Malek Miklós lett az én mentorom. Én tudom, hogy ő ebben a szakmában nagyon jó, és rengeteget tud nekem segíteni. Színpadi látványban is akár, hogy összeálljon a produkció,  a mozgásban, az öltözékben, és nyilván az éneklésben is rengeteget. Ő tapasztalt ember, ő tudja már, hogy mi fán terem az alma – mesélte az X-Faktor üdvöskéje, majd elnevette magát. – Van ilyen kifejezés?”

  Egy olvasónk kérdését is megválaszolta, hogy mikor volt utoljára szomorú: a végletek embere, vagy nagyon kicsattanóan boldog, vagy pedig nagyon bánatos, de a köztes állapot ritka.

  Beszélgettek még a kamu Facebook-profilokról, és a kislányos karakteréről. De erről többet majd a teljes interjúban hallhattok, ami holnap délben jelenik meg oldalunkon.

  Ne feledjétek, mi képben vagyunk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon