MENÜ
 • Stone megmarad a magyar daloknál

  Kovács László Stone-al az élő adás előtt néhány órával csináltunk interjút arról, hogy miért is szeret párbajozni, mennyire hisz a bűvös számokban, milyen korosztálynak próbál énekelni, és hogy mi is az a mottó, ami elkíséri a verseny alatt.

  Magyar ember magyarul énekel, vallja Stone. Elárulta, hogy az angol dalokkal rossz a kapcsolata. Különben is harminc éve magyarul énekel, és ezt a jó szokását szeretné az X-Faktor színpadán is megőrizni. Persze, ha azt kérik tőle, megbirkózik egy angol számmal is, de ez nem lesz tendencia nála.

  Egyáltalán nem stresszeli a felkészülésben, hogy már kétszer párbajozott. Nem foglalkozik a bűvös számokkal, szerinte ezek a dolgok azért vannak, hogy leküzdjük őket.

  “Szerintem olyan, hogy három párbajt nem bír ki senki, az egy vicc, ilyen nincs, biztos, hogy kibírnak. És, ha most párbajoznom kell, amit nem szeretnék, akkor azt teljes odaadással és figyelemmel fogom csinálni.”

  Szerinte az is egy jó dolog, hogy minél többet párbajozik valaki, annyival több számot énekel el, annyival többet van a színpadon.

  Szóba került az is, hogy milyen korosztálynak énekel. Stone szerint 5 évestől a 70 évesig mindenki szavazhat rá, mert az ő szereplésének van egy üzenete, ami bárkinek világos lehet: ez pedig az, hogy soha ne adjuk fel az álmainkat.

  Végül megosztotta velünk, hogy a verseny alatt születtek benne dallamok, amiket ki fog írni magából, és szeretne egy albumot megjelentetni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon