MENÜ
 • Dukai Regina nagykövet lett

  A Mosaic Online Dukai Reginával beszélgetett, többek között párkapcsolatáról, a focival való viszonyáról, és arról, hogy a Coca Cola Cup nagykövete lett.

  Köztudott, hogy Dukai Regina párja Olaszországban focizik, de kérdés, vajon a csinos modell egyedül is szokott-e meccseket nézni. Elárulta, hogy volt már rá példa, különösen, mikor a párja nem tudja nézni az adott meccset, és őt kéri meg, hogy tudósítson róla.

  “Volt már olyan is, hogy olyan helyen volt, ahol nem tudta nézni a magyar válogatott meccsét, és Skype-on felhívott, oda kellett fordítanom a tévéhez a számítógépet, és együtt néztük a meccset”.

  A távkapcsolat nehézségei is előtérbe kerültek, de Regina szerint kölcsönösen támogatják a másikat, hiszen egy párnak az a feladata, hogy erősítsék egymást. Szerinte egy sportolónál különösen fontos, hogy érezze, mellette állnak és támogatják, és ha teheti, ő is kijár párja meccseire.

  Az interjú egyik apropója pedig az volt, hogy Dukai Regina lett a Coca Cola Cup egyik nagykövete.

  “Ez számomra nagyon fontos. Egyrészről mert a Coca Cola volt az a cég, aki elindított az utamon, és nagyon sokat köszönhetek nekik. Számomra egy fantasztikus dolog, hogy visszatérhetek a gyökereimhez, és egy olyan cégnél dolgozhatok együtt, akikben megbíztam, és nagyon sok jót adtak nekem. A másik szívem csücske pedig a foci, és nem azért mert akkora rajongó vagyok, vagy annyira értenék hozzá, egyszerűen csak nagyon büszke vagyok a páromra.

  A teljes interjút megnézhetitek itt.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon