MENÜ
 • 2013-ban is jönnek a sztárbabák!

  Idén ők szülnek bele a nagyvilágba.

  Miután tavaly olyan sok híres pár jelentette be az áldott állapotot, így egy kis matematikai utána számolással könnyen kikövetkeztethető, hogy ennek az évnek a végére ezek a kis apróságok már mind szüleiket fogják boldogítani. Az egyik ilyen pár Penelope Cruz és párja, Javier Bardem, akiknek már van egy két éves kisfiuk és idén novemberre várják a másodikat, akinek neme egyelőre még ismeretlen!

  Aztán ott van a gyémánttorkú Michael Bublé és elbűvölő felesége, Luisana Lopilato, akik Cruzékhoz hasonlóan év végére várják csemetéjüket. Ugyanígy van Alec Baldwin és nála látványosan fiatalabb új neje is. Az ő várandósságukról már korábban beszámoltunk, sőt, szó volt a névválasztás körüli dilemmáról is. Szintén 2013-ra várja első közös gyermekét Kim Kardashian és Kanye West. Utóbbi a hírt egy december harmincadikai koncertjén jelentette be a nyilvánosságnak. A hír az ara pornóeladásaira is jótékony hatással volt.

  Nem mehetünk el szó nélkül természetesen a brit királyi család fiatal párjáról, Vilmos hercegről és Katalin hercegnéről sem! Az ifjú trónörökös június tájékán érkezik. Talán a legkevesebbet a 2009-ben örök szerelmet esküdő pár, Channing Tatum és Jenna Dewan babájára kell várni, akit noha csak december közepén jelentettek be, de már tavasszal világra jön. Repesve várjuk!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon