MENÜ
 • 2012 A NEMZETKÖZI SZTÁRVILÁGBAN

  A nagyvilág tíz emlékezetes pillanat

  Fantasztikusan kezdődött az év Beyonce és férje, a rapper Jay-Z számára, amikor is komplikációktól mentesen megszületett a zenész házaspár első közös gyermeke, a gyönyörű kislány, Blue Ivy. Az év során számos alkalommal megörökítették, ahogy a kis csöppség egyre csak cseperedik. Külön érdekesség, hogy szerették volna levédetni a kislány nevét, de tervük végül nem járt sikerrel. Mint kiderült egy bostoni kis esküvőszervező céget 2009-ben már bejegyeztettek ugyanezzel a névvel.

  Könnyfakasztóan szólt az I Will Always Love You, ahogy a halottas kocsi a kápolnához érkezett. Hat Grammy-díjjal, tizenegy slágerlistát vezető dallal és mintegy 170 millió eladott lemezzel Whitney Houston minden idők egyik legkiemelkedőbb, legünnepeltebb énekese volt. Éveken át küzdött drogproblémákkal, amelyekből viszont kilábalni látszott. Kitartó harca, tervei ellenére a démonjai mégis utolérték.

  Elképesztő évet tudhat maga mögött a brit Adele. 21 című albuma csak Nagy-Britanniában négy és fél milliós példányszámban kelt el, a Grammy-díjátadóról pedig hat arany gramofonnal térhetett haza, arról nem is beszélve, hogy a legújabb James Bond film, a Skyfall zenéjét is ő maga írta és énekelte el. Karrierje mellett magánélete is kiteljesedett. Októberben megszületett első gyermekük párjával, Simon Koneckivel. A kisfiú jó egészségnek örvend.

  A gyémántjubileumát ünneplő II. Erzsébet királynő és unokájának, Vilmos hercegnek a felesége, Kate Middleton beszélget. Az angol királyi család is mozgalmas évre tekinthet vissza. A maga hatvan évével Erzsébet a második leghosszabban trónon ülő uralkodó az Egyesült Királyság történetében. Novemberben kiderült, hogy hamarosan dédnagymama lesz, miután az ifjú pár bejelentette, hogy gyermeket vár. Sajnos azonban a terhesség és a kismama egészsége már most, az első hónapokban is nem várt veszélynek van kitéve.

  Hét évnyi együttélés és hat közös gyerek után a hollywoodi színészházaspár, Angelina Jolie és Brad Pitt – nem kis részben a srácok nyomására – elhatározta, hogy hivatalosan is összekötik az életüket. A Robert Procop által tervezett eljegyzési gyűrű már hónapok óta itt csillog Angelina ujján és az esküvő várható időpontjával és helyszínével kapcsolatban is már legalább tucatszor röppentek fel pletykák. A boldogító igen most már azonban leghamarabb csak 2013-ban lesz kimondva.

  Derült égből villámcsapásként jött a hír, amikor Tom Cruise és Katie Holmes bejelentették, hogy elválnak. Sebesen követték egymást az események és két hónappal a hír után a pár már külön élt és heteken át vitatkoztak a gyerekelhelyezésről. A kis Suri végül az édesanyjához került, Tom azonban rendszeresen látogathatja. A férfi emellett kezd magánéletében is önmagára találni, decemberben randevúzni is látták már egy fiatal hölggyel.

  Több évnyi csendet követően a londoni Olimpiai Játékok Záró Ceremóniáján, öt londoni taxi tetején a Spice Girls ismét berobbant a köztudatba. Élő adásban, több száz millió televíziónéző és internetező szeme láttára adhatta elő ismét Sporty, Baby, Posh, Scary és Ginger pár legendássá vált, kilencvenes évekbeli slágerüket.

  Justin Timberlake különösen romantikus módját választotta a lánykérésnek. Még külön csak erre az alkalomra írt dalt is előadott szíve választottjának, Jessica Bielnek, aki természetesen örömmel mondott igent. A pár végül egy meghitt olaszországi esküvő keretében fogadott örök hűséget egymásnak.

  Hónapokon át az Alkonyat két főszereplőjének magánéleti válságától zengett a bulvármédia. Kristen Stewartot a saját rendezőjével történt félrelépése ellenére Robert Pattinson mégis visszafogadta, nem lett a válságból szétköltözés sem és újra egy párt alkotnak. Kérdés, vajon a világszerte uralkodó Alkonyat-őrület lecsengése után is együtt marad e a sokakat megosztó pár.

  Noha Taylor Swift az igaz szerelemre esküszik, már nem egy népszerű fiatalemberrel járt, vagy csak randizott már. A legújabb potenciális jelöltje a nagy nőcsábász hírében álló Harry Styles, aki a brit X Factor által elindított One Direction tagjaként koncertezi végig a világot több ezernyi sikítozó, őrjöngő tinédzser lánytól övezve. A country énekes szőke szépség és a rakoncátlan hajú fiatalember románca minden bizonnyal a következő év egyik szaftos témája lesz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon