MENÜ
 • Nagy Adri megbízik a netes vásárlásban

  Nagy Adrival a Ország Boltja Díjátadó Gála 2012 rendezvényen találkoztunk, ahol mesélt nekünk arról, hogy szeret-e weboldalakon vásárolni, és mennyire tartja ezt megbízhatónak.

  Nagy Adri szokott webshopok keresztül vásárolni, mert van egy-két olyan csak külföldön megtalálható cipő, ruhadarab, vagy az unokaöccsének kiegészítő játék, amit csak eBay-en tud beszerezni. Szerinte ez sokkal praktikusabb, gyorsabb és valamikor mér olcsóbb is.

  Szóba került a megbízhatóság is.

  “Nyilván erre ki van találva egy megfelelő internetkártya, hogy ne az én hitelkártyámat bántsák, vagy leszedjenek róla bármilyen összeget, úgyhogy szerintem ez biztonságos.”

  És ha már a megbízhatóság, akkor értelemszerű a kérdés, hogy mi a biztosíték arra, hogy az interneten vásárolt ruhadarabnál valóban passzol a méret.

  “Hát erre találták fel a varrónőket, akiket szerencsére nem webshopon keresztül tudok felkeresni – válaszolta Adri nevetve. – Szerintem ez már csak mellékes kérdés.”

  Végül arról is beszéltek Lacival, hogy van-e olyan dolog, amit semmiképp nem venne online. Például Angliában divat, hogy a Tescoból élelmiszert is lehet hazarendeli, de Adri ezzel esetleg csak öregkorában élne, amikor már nem lesz senki, aki gondozza.

  Végül hangsúlyozta, hogy szeret így vásárolni.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon