MENÜ
 • 19 gyereket vitt személyautóval kirándulni az őrült tanár

  Hülye bűnözők-sorozatunk kissé könnyedebb változatának egy igen becses darabja lett a hölgy.

  Hiába nem okozott közvetlen sérülést a gyerekeknek, mégis azt hiszem, méltó helyen ünnepelheti a “leghülyébb bűnözők” rangsorát az a dél-afrikai tanárnéni, aki egy Renault Clio-val igyekezett egyszerre elvinni mind a tizenkilenc lurkót osztálykirándulásra.

  A rendőrség szóvívője szerint Melanie Minnie hat gyermeket a csomagtartóba tett, hármat az anyósülésre, a maradék tíz pedig a hátsó ülésen nyomorgott egész utazás alatt. A viszonlag rövid, húsz kilométeres túra célállomása egy Burger King volt, ahol a csemeték vígan falatozhattak, mielőtt az őrült tanárnéni visszatessékelte őket az autóba. Az erőlködést látva az étterem egyik alkalmazottja riasztotta a rendőrséget, akik nem sokkal később el is fogták a nőt.

  Míg a rendőrök három autóval szállították vissza a kisgyermekeket az iskolába, a diákok további részletekkel is szolgáltattak. Elmondták, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy “rendhagyó” kirándulásra utaztak a tanárnénivel, többször is vitte már őket autójával, legutóbb tizenketten szálltak be, hogy kiránduljanak egyet.

  A gondatlan tanárnénit előállították, a felügyelete alatt álló gyermekek testi épségének veszélyeztetése miatt pedig komoly büntetésre számíthat.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon