MENÜ
 • 18 év után kell kártérítést fizetnie a futballistának

  Mauro Camoranesinek 50 ezer eurós pénzbírságot kell kiegyenlítenie a Buenos Aires-i legfelsőbb bíróság ítélete szerint. Az egészben csak az a furcsa, hogy a futballistát 18 éve elkövetett brutális szerelése miatt büntetik.

  Az olasz válogatottságot is megjárt, jelenleg az argentin Racing Clubban focizó Mauro Camoranesi még 1994-ben, a dél-amerikai Aldosivi játékosaként követte el a brutális belépőt, amelynek következtében Roberto Pizzinek olyan súlyosan megsérült a térde, hogy egy csapásra vége lett ígéretes karrierjének. Természetesen Pizzi nem nyugodott bele az esetbe és kártérítési pert indított. Mostanáig tartott az ítéletszületés, és nem kevesebb, mint 18 év elteltével megszületett adöntés, miszerint Camoranesinek 50 ezer eurót (14 millió Ft) kell fizetnie a sértettnek. Íme az ominózus szerelésről készült videó:

  A bíróság indoklása szerint ugyan láthatóan nem volt szándékos a szabálytalanság, de mégis olyan durva mozdulatnak minősült, ami fölött egyszerűen nem lehet szemet hunyni.

  Hogy Pizzi elégedett-e a kártérítés összegével, arról nem szólnak a hírek, mindenesetre az ominózus meccsen csapattársait annyira felháborította Camoranesi megmozdulása, ogy kis híján ott helyben felkoncolták. Ehhez képest tényleg nem túl sok az az 50 ezer euró…

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon