MENÜ
 • Nagy Adri futással tartja fitten magát

  Nagy Adrival a FitBalance sajtótájékoztatóján találkoztunk, ahol elárulta nekünk, hogy mi a kedvenc sportja, él-e mesterséges szerekkel, és hogyan biztatná a fogyni igen, de mozogni nem vágyókat.

  Az énekesnő elárulta, hogy már három éve a FitBalance arca, elsőként 2009-ben. Azóta egy teljesen tartós életmódváltáson ment keresztül, két éve tartósan beállt a súlya, és megtalálta azt a sportot, amit a leginkább szeret, és ezt is a rendezvénynek köszönheti.

  “Nagyon sok sportágat kipróbáltam, minden évben ott vagyok a két FitBalance-on, és rengeteg olyan mozgásformát próbáltam ki, ami érdekelt, de rájöttem, hogy ügyetlen vagyok benne, és a futásnál ragadtam le.”

  Természetesen a FitBalance a táplálék-kiegészítőkről is szól, kérdés, hogy Adri fogyasztott-e ilyet.

  “Általában, hogy ha valamire készülök, valamire diétázom, akár egy fotózásra, akár egy klipforgatásra, akkor lehet, hogy igénybe veszek egy ilyen táplálék-kiegészítőt, de persze mindent mértékkel. De mondjuk a futáshoz is kell egy olyan feltöltött vitaminszint, ami magnéziumból, kalciumból, C-vitaminból áll.”

  Felmerült a kérdés, hogy hogyan biztatná azokat, akik szeretnének fogyni, de lusták elmenni futni, és a saját példájával hozakodott elő.

  “Emlékszem, amikor először álltam futógépre, akkor 3 percet sem tudtam lefutni egyben, de egyszer csak azt vettem észre, hogy az edzés mellett kezdett hiányozni a futás, kezdett hiányozni, hogy levezessen a feszültséget valahogy. Aztán ez kinőtte magát, és egyszer lefutottam az egész Szigetkört, legközelebb a második Szigetkört, majd jött a harmadik, aztán a félmaraton. És most már annyira hiányzik a futás, annyira a mindennapok részévé vált, hogy nem tudnám kihagyni a heti négy, öt edzést.”

  Végül a zenei karrierjéről is mesélt. Szerencsére sok fellépése volt a nyáron, sokat köszönhet a műsornak és a közönségnek is, és várhatóan az ősz is hasonlóan elfoglalt lesz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon