MENÜ
 • Karrier helyett Pitt a gyerekeket választaná

  Gyerekekből pedig bőven kijutott neki és párjának, Angelina Jolienak. A hat kissrác állandó törődést, odafigyelést igényel és a hollywoodi sztár imádja ezt.

  Ha tavaly valaki megkérdezte Brad Pittet arról, hogy hogyan képzeli el a jövőjét, mindig azt válaszolta, hogy majd átlépve az ötvenet nagyon szívesen rendezne filmeket.  A színész jövőről alkotott elképzelése azonban, ahogy lassan betölti a bűvös ötödik ikszet, változni látszik. Most már inkább azt mondja, hogy nem szeretne filmekkel foglalkozni, sokkal több örömét leli ugyanis gyermekeiben.

  Gyerekekből pedig bőven kijutott neki és párjának, Angelina Jolienak. A hat kissrác állandó törődést, odafigyelést igényel és a hollywoodi sztár imádja ezt. “Túl sok erőfeszítés. Túl nagy munka. Inkább lennék apa. Abban több az öröm.” – jutott végül erre a következtetésre.

  Ez valószínűleg persze nem jelenti azt, hogy jövő évtől örökre búcsút kell vennünk a Brangelina-páros férfi tagjától. Arról nem is beszélve, hogy négy éves kislányuk például, a kis Vivienne hamarosan egy Walt Disney filmben fog szerepelni. Alakul a filmes dinasztia?

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon