MENÜ
 • 140-el maszturbált az autópályán

  A férfit gyorshajtás miatt fotózták le, azonban a képen a kelleténél több minden volt látható, ráadásul még nőket is zaklatott a perverz alpolgármester.

  Megkezdték a meghallgatásokat William Blakely volt Tenesse-i alpolgármester ügyében. Az egykori köztisztségviselő gyorshajtás közben kilógatta péniszét a kocsi ablakán, ezért indult ellene eljárás. Azonban a szemtanúk kihallgatása közben szexuális zaklatás is felkerült a vádak listájára.

  Egy nő azt vallotta, hogy a 30 éves férfi miközben vezetett kérte hogy nyúljon be a nadrágjába, mindeközben mosolygott és a száját nyalogatta. A helyzeten rontott, hogy több nő is hasonló rossz élményekről számolt be, mivel nem ilyen céllal szállt be az autóba. Az “áldozatok” többsége nem volt tisztában Blakely személyével, azonban egy fotón felismerték így sikerült azonosítaniuk a beteg elméjű férfit.

  Az elmúlt 3-4 évben rengeteg panasz érkezett a zaklatott felektől, viszont eddig nem került sor vádemelésre, valószínűleg a férfi politikai kapcsolatainak köszönhetően.

  “Benedvesítette az ajkait, simogatta magát, maszturbált. Amikor elérte a 140 kilométer per órás sebességet, hímvesszőjét kilógatta az ablakon” – mondta el az egyik nő.

  A csütörtöki tárgyalásnak nem lett eredménye, de várhatóan a héten ítélet születik a férfi ellen.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon