MENÜ
 • 14 évesen plasztikáztatta szét magát

  A fiatal lányt folyamatosan piszkálták a suliban külseje miatt, ezért feküdt kés alá.

  Nadia Ilse ma már egy egészséges önbizalommal rendelkező tinilánynak tűnik, ám ez régen korántsem volt így. Szegény lány már hét éves kora óta küzd a többi gyerek kegyetlenségével, a dolog pedig odáig fajult, hogy ő maga is elhitte, valami nincs rendben a kinézetével.

  “Szörnyű volt, úgy éreztem, mintha egy rakás szemét lennék. Folyamatosan mondogatták, hogy nekem vannak a világon a legnagyobb füleim. Dumbónak csúfoltak. Magamba zárkóztam és elkezdtem lógni a suliból. Mindenféle ürügyet kitaláltam, csak hogy ne kelljen bemennem. És igen, megfordult a fejemben az öngyilkosság gondolata is, de tudtam, hogy nem ez a megoldás” – nyilatkozta Nadia az ABC News-nak.

  A lány eleinte nem akart beszélni az édesanyjának a problémájáról, mivel a nőnek elég baja volt kisebbik, részlegesen lebénult fiával, ám a dolgok odáig fajultak, hogy Nadia már nem tudta magában tartani a dolgot. Egyértelművé vált, hogy valamit tenni kell, ám a család nem tudta volna finanszírozni a plasztikai műtétet. Így felvették a kapcsolatot a Little Baby Face Foundationnel – ez egy olyan szervezet, ami támogatja azoknak a gyerekeknek az ellátását, akik arci deformációkkal születtek.

  Nadiát így végül megoperálták, és ma már a legnagyobb nyugalommal néz bele a tükörbe. Elmondása szerint megbocsát piszkálóinak, azonban felejteni sosem fog.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon