MENÜ
 • 12 perced van bizonyítani az első randin

  Ha addig nem nyűgözted le a partnered, már nem is fogod.

  Egy 2000 fő részvételével készült kutatás bebizonyította, hogy már 12 perc alatt kialakul a másik véleménye rólad, amit aztán meg sem változtathatsz. Lehet, hogy tényleg az első benyomás a legfontosabb…

  randi

  Az emberek 64 százaléka azonnal ítélkezik a mosoly, 58 százaléka a szemkontaktus, 25 százaléka pedig a hangszín felett. A kellemetlen testszagot 59 százalékuk, míg a rossz leheletet 53 százalékuk tartotta a legvisszataszítóbbnak. Tízből négy személy lelkesedését pedig a káromkodás is lelohasztja.

  De nem csak szemtől szembe ítélkezünk, hanem a randi előtt is gyakran elvégezzük a „házi feladatot”. Húszból egy ember előbb biztosan lecsekkol a közösségi hálók valamelyikén.

  Az emberek negyede hajlamos valamit változtatni a megjelenésükön a nagy randi előtt. A nők többnyire egy hajvágással, egy manikűrrel vagy új parfümmel hódítanak, amíg a férfiak dögös borostát növesztenek. Tizenhatból egy nő, illetve húszból egy férfi diétába fog a nagy nap közeledtével.
  Kiderült az is, hogy a férfiak megbocsátóbbak, kétszer annyian hajlamosak egy második esélyt adni, mint a gyengébbik nem képviselői.

  A pszichológusok szerint kis dolgokkal nagy előnyre tehetünk szert a randizás-játszmában. Fontos, hogy figyeljünk a higiéniára, mert az azt jelenti, hogy nem csak magunkkal, de a másikkal is törődünk.

  Viselj olyan ruhát, amiben jól nézel ki, de kényelmesen is érezed magad, mert akkor nyugodt, magabiztos benyomást keltesz. Nem szabad kerülni a szemkontaktust, mert akkor úgy tűnhet, hogy nem érdekel a másik. Mosolyogj, még ha ideges is vagy, mert az mindenképpen előnyödre válik, a viszonzott mosoly pedig segít túllendíteni a nehezén. Gondolni kell minden apró részletre, hiszen mint kiderült, a másik félnek kifejezetten gyorsan meg is lesz – a talán életre szóló – véleménye.

   

  Kép forrása: blackdragonblog.com
  Forrás: dailymail.co.uk

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon