MENÜ
 • 12 évet élt túl evés nélkül

  Hihetetlen! Azt gondolnánk, táplálék nélkül mindenkinek meg lennének számlálva napjai. A kínai Ning Xuefa azonban azt állítja, hosszú éveket bírt ki anélkül, hogy a vízen kívül bármi mást is bevitt volna szervezetébe.

  Egyelőre vizsgálják annak a 22 éves kínai férfinak az esetét, aki azzal került az ország összes lapján címoldalára, hogy elmondta, több, mint egy évtizede semmit nem evett – írta meg az Oddity Central.

  “A 150 centis és 40 kilós férfiról könnyű elhinni, hogy nem nagyétkű, de elképzelhetetlen, amit állít” – nyilatkozta egy orvos a riportereknek.  “Valóban van rá példa, hogy az ember több hétig is kibírja élelem nélkül, de 12 év az vagy lehetetlen vagy csoda” – tette hozzá a doktor.

  Ning Xuefa elmondása szerint 10 éves korában undorodott meg az ételtől, pár hónap alatt az iszonya annyira elhatalmasodott rajta, hogy azóta képtelen szájába venni bármit, ami ételnek mondható. Az egyetlen tartalmas táplálék, ami az elmúlt években a szervezetébe került, a tej volt. Xuefa szívesen iszik tejet, azonban a családja nagyon szegény, így ehhez is ritkán jut. Az éhezés esztendőiben a vízre szokott rá, amiből viszont napi 15 litert képes meginni.

  Jelenleg a fiút egy klinikán vizsgálják, ahol bebizonyosodott, hogy valóban nincs a szervezetében semmi, amit tápláléknak lehet nevezi, ennek ellenére senki nem érti, hogyan élhetett túl 12 évet anélkül, hogy egy falat is lecsúszott volna a torkán.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon