MENÜ
 • Lady Gaga visszafogta magát

  Szegény amerikai énekesnőre alaposan rájárt a rúd mostanában. Mega-koncertsorozatát több ázsiai országban is tiltakozó vallási csoportok fogadták.

  Szegény amerikai énekesnőre alaposan rájárt a rúd mostanában. Mega-koncertsorozatát több ázsiai országban is tiltakozó vallási csoportok fogadták. Indonéziában például a helyi tüntetők azzal fenyegetőztek, hogy rágyújtják Gagára a színpadot. A huszonhat éves nő talán pont ezért a turné legutóbbi állomásán meglepően visszafogottan jelent meg.

  Új-Zélandra gyakorlatilag úgy érkezett meg, mint egy igazi Hölgy, mint egy államfő felesége. Lady Gaga, a First Lady. Mit láthattak a hotel előtt rá várakozó rajongók? Egy narancssárga kosztümöt, kontyba font hajat, gyöngy fülbevalót, fehér kesztyűt és egy pár hófehér Christian Louboutin magassarkút.

  A Born This Way énekese ebbe a távoli, déli országba egyébként már nem egyedül érkezett. Újra összejött ugyanis volt pasijával, a Yoü and I klipjében is felbukkanó Taylor Kinney-vel. Nem ez az első alkalom, múlt héten már Thaiföldre és Szingapúrba is vele tartott. Szegény Gagának el is kell a támogatás ennyi őt gyűlölő mellett. A rajongók imádatán kívül persze.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon