MENÜ
 • 100 fiatal hölgy és úr nyitja a 25. Life Ball-t

  Jubileumához érkezett a világ legnagyobb jótékonysági rendezvénye

  Gery Keszler, a Life Ball igazgatója, főszervezője, Thomas Schäfer-Hanselmayer művész és a designer, Amra Bergman együtt választották ki azt a száz párt, akik megnyitják a jubileumi, 25. Life Ballt Bécsben. Thomas Kraml táncművész saját koreográfiát álmodott meg az alkalomra, amit a szerencsés pároknak tanít be tánciskolájában. Amra Bergman tervezte a tánchoz a jelmezeket, amiben majd a Városháza előtti téren csodálhatóak lesznek a tehetséges fiatalok.

  Fotó: complexmania.com

  Június 2-án olyan film klasszikus előtt lesz tisztelgés, mint az 1965-ös Muzsika hangja, vagyis a The Sound of Music, amivel a születésnapos Life Ball igazi hollywood-i hangulatot teremt Ausztriában. A történelem, a kultúra, a szokások és a sztereotípiák felelevenednek majd. A mozgó történetet a Trapp család drámáján keresztül mutatják be, zenével, kohézióval, a drámai menekülésétől, a kirekesztésen át, a félelemig, minden metafora megjelenik majd, ami meghatározza a mai világot, és ami ellen a Life Ball különösen felemeli hangját.

  2018 április 15-én lesz a második casting a Hanselmayer tánciskolában. Regisztrálni a Nachcastingon keresztül lehetséges (debuetanten@lifeball.org). A 25. Life Ball megnyitó showműsora június 2-án, 21:30-kor a Városháza téren lesz. Élőben követhető majd az ORF csatornán. Rendező-koreográfus: Giorgio Madia.

  A 2017-es Life Ball képekben a life.hu-ról

  Jegyek és további információk: www.lifeball.org

  Ajánló

  Martin Garrix legjobb barátja exkluzív interjút adott a Life-nak

  Indul a STRAND és a B my Lake! Íme a részletek

  Soha eddig nem látott attrakciók a Szigeten