MENÜ
 • 10 millió Suri Cruise éves tandíja

  Szülei válnak, ám a kishölgy ezután is ugyanúgy tejben-vajban lesz fürdetve. Ősszel kezdődik a tanítás, ő meg egy különdleges magániskolában kezdi diákéveit.

  Tom Cruise-ék csemetéje immár 6 éves, úgyhogy ideje elkezdenie az iskolai tanulmányait. A kislányt a napokban íratták be a New York-i Avenues nevű magániskolába, ahová kizárólag a gazdag és befolyásos családok sarjai nyerhetnek felvételt.
  Egyszerű földi halandó nem is juthatna be oda, hiszen már az éves tandíj is 40 ezer dollárba – átszámítva közel 10 millió forintba kerül! Hát igen, aki megteheti…

  A suli tök jó helyen van, közel Katie jelenlegi otthonától, így a bejárás sem jelenthet különösebb problémát. Az iskola épületének tetején játszóteret, kosár- és röplabda pályát is kialakítottak. A pletykák szerint az apuka, Tom, már keresi magának a megfelelő New York-i lakást, hogy ha csak teheti, együtt lehessen a lányával.

  Cruise nem tervezi, hogy eladja a Beverly Hills-i villát, ahol eddig a család élt, hiszen a 19 éves lánya, Isabella, és a 17 éves fia, Connor ott jár suliba, és őket nem szeretné kiszakítani a megszokott környezetükből.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon