MENÜ
 • „Winter is coming”

  Nemsokára nálunk is megjelenik a Trónok harca sorozat ötödik része.

  A tűz és jég dala ciklus legújabb kötete, a Sárkányok Tánca tavaly nyáron jelent meg angolul, de május 29-én végre magyar nyelven is kezünkbe foghatjuk. Az ötödik kötet már elő is rendelhető az alexandra.hu-n, a puhafedeles 3699 forintért, míg a keményfedeles kiadás 4990 forintért.

  A népszerű sorozat szerzője, George R. R. Martin már korábban is elárult annyit az új részből, hogy a Varjak lakomájából kimaradt nézőpontkarakter felbukkanására számíthatunk. Többek között tovább folytatódik Havas Jon, a száműzött hercegnő, Deanerys, az Ördögfióka, Tyrion története, mellékszereplőként pedig felbukkan Tengerjáró Davos, Bran, Arya, újra ellátogathatunk a Vas-szigetekre, Deresbe, illetve a Martell-házhoz. Természetesen néhány új nézőponttal is gazdagodhatunk, és a sokászos martini csavarok sem maradnak el.

  Élvezzük ki a megjelenő könyv minden lapját, ugyanis a folytatás még arrébb van. Igaz, Martin már készít a Winds of Winter-t, a honlapjára egy részletet is feltett belőle. Az utolsó, hetedik rész egyébként az A Dream of Spring címet kapta.

  Nem mellesleg a könyvekből készült sorozat jelenleg is fut a HBO-n, jelenleg a második könyv eseményeit követhetjük nyomon.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon