MENÜ
 • VV – Vera versus Attila

  Vera nagyon izgul, ahogyan Attila, minő meglepetés! Két "ikonikus" figura csap ma össze a Való Világ stúdiójában, az érzékenylelkű - de csöppet sem érzékeny arcbőrű - Vera és a magas homlokkal és sok taktikai érzékkel megáldott Attila.

  Attila melankólikus hangulatot ígér, Vera – aki ma megdöbbentően jól néz ki – szerint pedig kemény harc lesz a mai. Jön egy kisfilm, a két párbajhős kapcsolatáról: Vera kiabál a tévének, aztán Attila hozzászól, de ez fárasztóan hat Verának. Mindenki fogja be, mindenki hőzza mindenki idegét, válaszok Attila reakciójára. Vera kiabál újra, Attila fogja be, szájba fogja verni, Attila maximum egy játékos – egy senki – Attila undorító patkány is, akik kötözködik, Vera meg gyűlölködik, kötekedik, Attila profi abban, hogy tudja mások érzelmeit, Verának a karácsonyi vacsi rémálom, Attila Verával szeretett a legjobban táncolni, de változtak a dolgok, Vera szerint speciel Attila, Attila szerint nem. Aztán egy kis vád, hogy Attila féltékeny Verára a játék miatt, ezen mások is nevetnek, Vera megint teszi a faszagyereket, furán hat, igazából nevetségesen. Vera szerint egy valóvilágot így kell megélni, Attila szerint Vera ne is mondja tovább, mert így kell, na, vége is a videónak.

  Attila szerint a videó költészet volt – nesze neked Ady – Verának pedig kellemetlen ezt visszanézni, lehiggadtan, mert neki is nehéz megértenie magát.

  Attila búcsúzik, jókat nevettek, jókat vívtak, beszél kicsit a halgondozásról, nem akar nagy zárómondatokat, felesleges is, egy hét és úgyis vége a mesének, ezt Attila is tudja, így nem is beszél inkább búcsúról. Jónapot, told meg a csónakot! Na ez nem volt jópofa. A magashomlok már kint is van a villából.

  Jönnek a legjobb pillanatok: gyászos zene és bűnvallás, nagyon drámai, sok félmeztelenség, ami nem kellene, viccesnek nem vicces a videó, megint fürdünk az izzadtságszagban és az erőltetettségben, még mindig nevetnünk kell azon, hogy valaki nőnek öltözik vagy táncol. Mindegy, már csak egy hét. Sok jó pillanat nem volt, meg kell hagyni.

  Jön is a magányos manipulátor, gyorsan rátettek egy sapkát a fejére, amit el is dob, hú de teátrális. Attila úgy érzi, akasztják a hóhért, de rájött, hogy mégsem, hiszen más a hóhér! De titokzatos, vajon kire gondolhat, hú? Verát nem lehet kirakni a villából, valakinek viszont ma menni kell, logikus, tényleg. Temperamentumos lesz a párbaj, de Attila diplomatikus lesz, pocskondáziást nem akar és ha meg kell védeni magát, megvédi. Atilla fél a végeredménytől, vissza akar menni, mert van még dolga a házban. Kis poénkodás Attila péniszével és egy tökönrúgással, halk kacaj, még itt, kerületekkel arrébb is kínos a poén. Nem feledhető kaland a VV. Abban biztosak vagyunk.

  Vissza a villába, Vera próbálja magát nyugtatni, ideges, vagy feszült, “nem tudom hogy mondják ezt”. Eddig azt hittem Vera csinos, ezt visszavonom, van rajta minden, mint egy karácsonyfán, de hát bírt már el többet is ez az arc és test. Vera nem akar lelki dolgokat, hisz abban, hogy fordulhatnak még a dolgok, minden perc számít, puszi-puszi, örült mindenkinek, Fecó ráadja a kabátot, Csabi nevessen sokat, sziasztok. Piroska kilibben a közönséghez, topog topog topog, ki tudja hol áll meg.

  Vera vicces videója jön, annyiszor láttuk már, hogy kár írni is róla, biztos vagyok benne, hogy fél Magyarország most ment ki toalettre is. Közben megjött Vera, kis mutogatás – kínos – nagy cicik, Vera legyőzhetetlennek érzi magát, és tényleg nagyon nagy a melle, mindent bedob ma este.  Vera biztos benne, hogy Attilát is szeretik, így meglátjuk ki nyer. Vera ideges, de inkább izgatott, Attila kemény ellenfél, szereti kiforgatni az embert és megalázni. Vera szerint azért lenne jobb a villa, mert nem lenne kötekedés, Attila szerint a műfű kivirágozna és rózsaszínek lennének a falak és nem lenne forró tea a feje fölött reggel.

  Vera szerint Attila antiszociális, Attila kijelenti, hogy ezt a szót Vera tőle tanulta egy hete. Vera nem tagad semmit, közben Attila kifejti, hogy Vera egy szinten magáról beszél, plusz ő mártírt is csinál magából. Vera nem így éli meg – mennyire elterjedt kifejezés lett ez. Verát már alázta Attila, ami egy nőnek kínos. Verának a humorral van baja Attila szerint.

  Rövid szünet, juhú!

  Vera ivott egy kis vizet, meg is nyugodott. Jönnek a kisfilmek, Attila szereti nézni magát. Attila kapcsolatai: természetes a magány, nincs élete, most lesz. Kingával nagyon szerették egymást, Fecó sír. Attila talált néhány érdekes embert, fontos kapcsolatot, ezt nem várta, mert nem akart kötődni senkihez, hiszen ez egy játék, de így utólag örül neki. Vera szerint Attilának nem volt őszinte kapcsolata, játszotta a hattyú halálát, miközben most is itt vannak a barátai. “Ne humorizáljál!” Vera szerint Attila megjátszotta a kemény embert és most ő megbuktatta, nem is érdemli meg, hogy visszamenjen a villába. Attila fel is áll, hogy ő kimegy, de mégse. Pedig de izgalmas lett volna.

  Vera jön, na kivel volt jóban? Megint jön a kulcsos sztori, smárolás Petivel húzódás Petivel, Fecó szereti Verát, Vera szereti Fecót, Sehi szereti Verát, Vera is Sehit. Hát ez mély, sokatmondó videó volt. Vera Sehit és Fecót szerette meg végül, húzzuk tovább a rétest. Vera nem csak párvaj-rekorder, de a legtöbb konfliktust is ő szította Attila szerint. Sajtreszelős vita. Vera mellei óriásiak, említettem már? Vera bánja, hogy csúnyán beszélt Attila édesanyjáról, ez máig bántja őt. Verát amúgy sosem alázták még úgy, mint ő Attilát. Hehe. Hehehe. Tudjátok mire gondolok.

  Attila szerint Vera utánozza őt. Még egy kisfilm, jaj. Attila sokat taktikázott – körülbelül ennyiben le lehet írni az eltelt öt percnyi összeállítást, melyben volt egy percnyi érzelgősség is, zongorás aláfestéssel. Vera szerint Attila sokat lobbizott és taktikázott, atyaég, essünk már túl ezen az információn, hogy Attila taktikázott! Vera kapcsolatait tárgyaljuk. Végkövetkeztetés: Vera sokat veszekszik. Ma este nagyon nagyok Vera mellei, említettem már? “Érzelmeket nem tudsz megszínészkedni Balázs!” Veronika is bekiabál, nem tudni mit, szomorúak vagyunk.

  A szereplők csak ismétlik magukat és egymást, néha tényleg gödörből a lyuk szituáció.

  Fecó kortesbeszédet mond, izgatott, negyedszerre már ez is unalmas, jaj meg ne haljon Fecó annyira izgul. Vera mindig beismerte hibáit. Fecó újra feledhetetlen volt, ezt már Balázs is unottan mondja, a kiabálás már nem elég. Attila saját magának mondja a kortársbeszédét – FOREVER ALONE – szavazzanak rá, na ez a lényeg.

  Reklám! Aztán minden kiderül!

  Végre eredmény, 76-24, de vajon melyik kép kit takar?  Vera elmondta, hogy tudta, hogy az állás vagy szoros lesz vagy nem. Csaba Attilát akarja, Sehi és Fecó Verát, Fecó amúgy borozik, nekem is kellene.

  Nincs több idő, ennyi volt. A szavazást Balázs lezárta. Jaj!

  Utolsó kérdés jön, ki mivel búcsúzna a másiktól, tét már nincs, a szavazás lezárult. Vera megkéri Attilát, hogy legyen emberségesebb. Verának Attila annyit üzen, hogy gratulál, taktikusabb volt, mint ő. Vera tagadja.

  Na, de jöjjenek a fantomképek. Az állás 24 – 76, nem változott sokat, vagyis semmit. Na de ki nyert? Vera vagy Attila? Attila vagy Vera? ATTILA!

  Vera búcsúfilmje, halk zongora, lassított képek, ha Laci, Dávid vagy Dana egyik nap kimennek az irodából, ilyet én is fogok vágni, komolyan. Csak rövidebb lesz valamivel. Ölelések, sírások, mosolyok, de szép is volt, megy is vissza, mert jövő hétre minden villalakó visszaköltözik.

  Nézzük Attila visszatérését, visszafogott fogadtatás, nincs ujjongás, az arány pedig sok, Attila nem kap levegőt, Sehi szomorú. Vera búcsúzik, egyes kamerába kell nézni, az ég pirosan. Sehitől búcsúzunk, mert ő az utolsó lány, csapjon oda nekik, sok sikert mindenkinek, ez majdnem megható volt.

  “Elég volt!” Elég volt!

  “Melyik az utca”. Kár, hogy rá van írva. Na, szia Vera!

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon