MENÜ
 • Világsztárként kezelték Indiában Tandi Florát

  A magyar énekesnő a fél világot bejárta  

  A fiatal énekesnőről tudvalevő, hogy külföldön is tudatosan építi a karrierjét. Külföldi dalszerzőkkel, énekesekkel dolgozik, nemrég pedig egy holland és egy indiai turnéról tért haza.

  A tavasszal megjelent Flow című lemezére Sinha Róbert gitárművész is szerzett dalokat, akivel duó formában léptek a nemzetközi színpadokra.

  Nagy élmény, és motiváció egy-egy ilyen turné, hiszen a közönség is más a különböző országokban. Hollandiában például megtanulták magyarul a Glóriád című dalomat írtak rólunk az újságokban, szerepeltünk címlapon is. Indiában nagy plakátokon láttam viszont magam, sofőrrel hoztak-vittek bennünket, a közönség imádta a koncerteket, és nem győztünk eleget tenni a közös fényképeknek, aláírásoknak. Interjút adtunk a BBC-nek, és meghívást kaptunk rádióinterjúkra is. Figyelem bevéve, hogy Delhi húszmilliós lakosú város, hihetetlen az a mérték, akikhez eljutott a zenénk! Emellett emberileg is nagyon sokat kaptam, hiszen a nők helyzetéről is tudtam beszélgetni a témában jártas aktivistákkal, ami azért is volt aktuális, hiszen Puskás Petivel akkoriban indított el egy, a nemek közti egyenlőségre felhívó kampányt – emlékezett vissza Flora, aki az év végén Belgiumba utazott egy nívós eseményre sztárvendégként, majd tavasszal a máltai énekesnővel, Ira Loscóval forgat videoklipet a közös dalukhoz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Gerendai: „Látogatói csúcsot hozott a Lupa”

  Bulvár
  szept. 17., csütörtök

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  szept. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  szept. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon