MENÜ
 • Világsztárként kezelték Indiában Tandi Florát

  A magyar énekesnő a fél világot bejárta  

  A fiatal énekesnőről tudvalevő, hogy külföldön is tudatosan építi a karrierjét. Külföldi dalszerzőkkel, énekesekkel dolgozik, nemrég pedig egy holland és egy indiai turnéról tért haza.

  A tavasszal megjelent Flow című lemezére Sinha Róbert gitárművész is szerzett dalokat, akivel duó formában léptek a nemzetközi színpadokra.

  Nagy élmény, és motiváció egy-egy ilyen turné, hiszen a közönség is más a különböző országokban. Hollandiában például megtanulták magyarul a Glóriád című dalomat írtak rólunk az újságokban, szerepeltünk címlapon is. Indiában nagy plakátokon láttam viszont magam, sofőrrel hoztak-vittek bennünket, a közönség imádta a koncerteket, és nem győztünk eleget tenni a közös fényképeknek, aláírásoknak. Interjút adtunk a BBC-nek, és meghívást kaptunk rádióinterjúkra is. Figyelem bevéve, hogy Delhi húszmilliós lakosú város, hihetetlen az a mérték, akikhez eljutott a zenénk! Emellett emberileg is nagyon sokat kaptam, hiszen a nők helyzetéről is tudtam beszélgetni a témában jártas aktivistákkal, ami azért is volt aktuális, hiszen Puskás Petivel akkoriban indított el egy, a nemek közti egyenlőségre felhívó kampányt – emlékezett vissza Flora, aki az év végén Belgiumba utazott egy nívós eseményre sztárvendégként, majd tavasszal a máltai énekesnővel, Ira Loscóval forgat videoklipet a közös dalukhoz.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Demi Lovato megtörte a csendet

  Bulvár
  aug. 5., vasárnap

  Varga Viktor gyermekké vált + videó

  Bulvár
  Júl. 25., szerda

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Mixernek állt a Sziget egykori szépsége

  Íme a Sziget VIP wc kiállítása

  Íme a 26. Sziget számokban