MENÜ
 • Úszva próbált elmenekülni a rabló

  A rendőrök csak nehezen tudták elfogni.

  A rendőrség végül letartóztatta azt a fegyveres rablással gyanúsított férfit, aki egy patakba ugorva, majd úszva próbált elmenekülni előlük.

  Csütörtökön telefonon érkezett bejelentés a floridai Jensen Beach közelében lévő rendőrkapitánysághoz, melyben egy rémült nő kérte a hatóság segítségét. A nő azt állította, házába épp egy tetőtől-talpig fehérbe öltözött férfi próbál betörni, fegyverrel a kezében.

  Amikor a helyszínre értek, a gyanúsított, a negyvennégy éves David Dwyer, azonnal rohanni kezdett és a Poppleton nevű patakba ugrott. Ezután úszva próbált elmenekülni a rendőrök elől. Üldözői ezután egy, a patak parton horgászó férfitől kölcsön kapott csónakban indultak a rabló után, aki többszöri figyelmeztetés után sem volt hajlandó beszállni abba. A két rendőr kötelekkel és paprikaspray-vel is próbálkozott, sikertelenül.

  Rövid idő múlva a gyanúsított megpróbált kimászni a partra, ekkor sikerült végül a közelébe menni és elkapni. Dwyernek most a rablási kísérlet mellett a rendőrség akadályoztatása miatt is szembe kell néznie a törvénnyel.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon