MENÜ
 • Újult erőben a kis tevecsikó

  Napi cukiság - ismerjétek meg Fannit!

  Fanni, a kis tevecsikó a litéri konditeremben kapott erőre. A kis kétpúpú alig két hete, február 23-án látta meg a napvilágot a Veszprémi Állatkertben, ám tevemamája nem volt hajlandó foglalkozni vele. A kis állat mégsem maradt árva, szerencsére akadt, aki gondoskodik róla. Gondozója, Marokházi Katalin azonnal vállalta az állati pótmamaságot, és hazavitte magával a csöppnyi jószágot. A család azonnal átengedte Fanninak a litéri ház melléképületét, amelyet egyébként konditeremnek használnak.

  “Kénytelen voltam elhozni az állatkertből, hiszen egy újszülött állatkának kezdetben ugyanúgy háromóránként kell ennie, akárcsak az embercsecsemőknek” – nyilatkozta a pótmama, aki egyelőre remekül bírja az éjszakai etetések fáradalmait.

  Fanni még kecsketejen él, amiből nyolc decit is megiszik alkalmanként, a cumisüveget pedig csakis Katalintól fogadja el. – Néha ő is nyűgös, de ha felveszem azt a kardigánt, amit a születésekor viseltem, és azóta sem mostam ki, az ismerős szagoktól azonnal megnyugszik – mesélte Katalin, aki reméli, hogy a most 30 kilós Fanni két hét múlva már annyira önálló lesz, hogy vissza is kerülhet a többi teve közé.

  Forrás+fotó: Blikk

   

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon