MENÜ
 • Újra stúdióban a Dirty Slippers

  "Egy a vége" címmel készül a Dirty Slippers új dala, melyre klipet is forgatnak.

  A már hét éves múltra visszatekintő Dirty Slippers ismét keményen dolgozik. Videoklipet forgatnak. Az eredeti elképzelés az volt, hogy a Fejnehéz című dalukra készítenek, azonban a rajongók nyomásának engedve az utolsó pillanatban változtattak. Úgyhogy egy kevésbé ismert angol nyelvű dalukból készítenek magyar verziót és azt filmesítik meg.

  A videoklip kapcsán nagy a titkolózás a zenekar háza táján, hiszen a Hang vagy jel sikerei után szeretnének egy új, minden eddiginél jobb videoklippel előrukkolni. Pár napja vonultak stúdióba a fiúk, most is törekedve a zenéjükhöz passzoló legjobb hangzásra. Ezért ismételten Velcsev Dejanov Kosta hangmérnök stúdiójában vették fel a gitárokat, csakúgy mint a Te vagy a Fény daluk esetében. Arra a kérdésre, hogy lesz-e videoklip a már beígért, Fejnehéz című dalból, egyöntetűen azt válaszolták: ősszel mindenképp!

  2010 nyarán a srácok több neves magyar fesztiválon is felléptek, olyan legendás magyar előadók előtt, mint az EDDA vagy a Republic. Az utóbbinak, annyira elnyerte a fiatal gyulai zenekar a tetszését, hogy a remekül sikerült közös fesztiválkoncert után meghívást kaptak a Republic téli stadionturnéjának 2 fontos állomására, Budapestre és Zalaegerszegre is.

  Nyereményjáték

  Bulvár

  A Plázson még tart a nyár

  Bulvár
  Sze. 2., szerda

  Lupa Duma – Costes vacsorával

  Bulvár
  aug. 10., hétfő

  Televízió

  A Jonas Brothers tagja lett a Voice új mestere

  Televízió
  okt. 8., kedd

  Gyermeket vár a Pretty Little Liars sztárja

  Televízió
  jún. 29., szombat

  Új sorozatban a Tizenhárom okom volt sztárja

  Televízió
  Sze. 13., csütörtök

  Ajánló

  Új világsztárt jelentett be az EFOTT

  STRAND Fesztivál: műsorváltozás!

  A Petőfi Zenei Díjjal indul a fesztiválszezon