MENÜ
 • Újra összeáll a Jonas Brothers?

  Több okból is erre következtetnek a rajongók

  Lehet, hogy hamarosan visszatér a Jonas Brothers? A minap elárasztották a közösségi médiát a pletykák, miszerint a három testvérből álló fiúcsapat ismét összeállhat – tegnap ugyanis újra elérhetővé tették hivatalos Instagram fiókjukat.

  Egy nappal az aktiválás után a testvérek már közel kétszázezer követőt számlálhatnak a profilon, pedig egyelőre nem posztoltak új anyagot. A legutóbbi bejegyzést 2013 márciusában publikálták egy bostoni akusztikus fellépésről.

  Playing acoustic with KISS108 before the show tonight in Boston!

  A post shared by Jonas Brothers (@jonasbrothers) on

  Nem a platformra való visszatérés az egyetlen oka, hogy rajongótáboruk ismét lázbaj ött. A banda háttérzenésze, Ryan Liestman közzétett egy fotót, amin Nick, Joe és Kevin mellett pózol.

  “Családi újraegyesülés” – áll a leírásban.

  Family reunion.

  A post shared by Ryan Liestman (@ryanliestman) on

  A Jonas Brothers 2013-ban, “kreatív különbségekre” és a banda között kialakult “mély szakadékra” hivatkozva oszlott fel. Azóta Joe megalapította a DNCE nevű együttest, Nick szólóban folytatta karrierjét, aminek során már többek közt Demi Lovatóval is turnézott, míg Kevin a családalapításra koncentrált, majd két évadon keresztül tartó valóságshow-n keresztül osztotta meg a nyilvánossággal mindennapjait.

  Forrás: AceShowbiz

  Ajánló

  Heti Horoszkóp – Április 23-29.

  Íme Nagy Adri terve, ha a Nagy Duett alatt indulna be a szülés

  Íme a Sziget nagy újításai