MENÜ
 • Új színész az élőszereplős Aladdinban

  Bejelentették a gárda legújabb tagját

  Ali hercegnek kemény ellenfele lesz a Disney élőszereplős Aladdinjában. A Hollywood Reporter értesülése szerint az Unbreakable Kimmy Schmidt sztárja, Billy Magnussen csatlakozott a szereplőgárdához Andres hercegként.

  A karaktert a filmes musical kedvéért alkották meg, az 1992-es, eredeti animált változatban ugyanis nem szerepelt. A 32 éves Magnussen így csatlakozhat az eddig bejelentett Mena Massoud-hoz és a Power Rangers színésznője, Naomi Scott-hoz, akik Aladdin és Jázmin megformálói lesznek majd.

  Nem ez lesz az első, hogy a színész Disney-herceg kosztümét öltheti magára: a Vadregényben Rapunzel hercegeként szerepelt, Chris Pine-al pedig előadta az Agony című duettet.

  Az élőszereplős filmben Marwan Kenzari bújik majd Jafar bőrébe, míg a Suicide Squad sztárja, Will Smith a Dzsinn lesz. Rajtuk kívül Nasim Pedrad is tagja már a csapatnak, egy szintén új, Mara nevű karakterként, aki Jasmine szolgalánya és barátnője. A rendezői széket Guy Ritchie foglalja el, és John August-tal (Charlie és a csokigyár) és Vanessa Taylor-rel (Trónok harca) közösen írt forgatókönyvből dolgozik majd.

  Forrás: AceShowbiz

  Nyereményjáték

  Bulvár

  Ők nyerték a Joy magazin díjait

  Bulvár
  jún. 16., szombat

  Kubai fieszta az Akvárium Klubban

  Bulvár
  ápr. 21., szombat

  Meghalt Avicii

  Bulvár
  ápr. 20., péntek

  Televízió

  A Lost sztárja a Walking Dead spin-offban

  Televízió
  dec. 3., vasárnap

  Elhunyt a Trónok harca színésze

  Televízió
  okt. 16., hétfő

  Ilyen lesz Andy Warhol bőrében Evan Peters

  Televízió
  okt. 6., péntek

  Ajánló

  Kulisszatitkok Luxus Vivien esküvőjéről

  Exkluzív interjút adott az EFOTT-on John Newman

  Elstartolt a Campus Fesztivál